StefanZZZ

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

 1. De cele mai multe ori membrii gang-ului Red Dragon Triad isi petrec timpul la pantoful rosu din orasul Los Santos, de obicei acolo se distreaza alaturi de fetele noastre si cumparatorii nostrii fideli in care putem avea incredere deplina. Cum te poti alatura?: Simplu, daca esti un om de incredere si daca dai dovada de curaj pentru a face ilegalitati alaturi de noi te vom primii cu cel mai mare drag, insa trebuie sa ne demonstrezi capacitatea si seriozitatea ta. Pe parcurs vei fii supus la mai multe teste pentru a iti castiga increderea in gang-ul nostru. Ce detine Gang-ul Red Dragon?: Detinem o casa foarte dotata cu proprii nostrii dealeri de arme si cu un closet de haine plin din care ne luam outfitul mafiei. Plus toate acestea toti membrii mafiei vor avea o masina si se vor ocupa de drug dealer. Cine este leaderul Gang-ului si mana sa dreapta?: Leaderul este : Alex Spataru Mana dreapta : Stefan Bogdan Cum putem lua legatura cu conducerea Gang-ului?: De obicei se ajunge foarte greu la capul gang-ului,sau doar prin intermediul unor membrii incare noi ne vom putea increde.
 2. Regulament Blacklist: - se vor putea adăuga pe blacklist orice jucatori, indiferent că fac parte dintr-o facțiune sau sunt civili. - adăugarea unui jucător pe blacklist se va face de către membrii Gangului și numai pe baza unei dovezi clare care va fi postată pe forum în topicul cu evidența dovezilor pentru blacklist. - înlăturarea unui jucător de pe blacklist se va face de către membrii Gangului în cazul în care un jucător a fost adăugat greșit, înlăturarea jucătorilor fără motiv fiind sancționată. - jucătorii aflați pe blacklist pot fi omorâți constant [excepție la departamente] până când plătesc blacklistul, exceptând în Safe Zone și la activități importante precum evenimente, târguri, joburi legale, licitații etc. - jucătorii pot fi puși pe blacklist cu 1 sau 2 avertismente în funcție de situație. -- 1 avertisment(RedList): jigniri ușoare sau luat la mișto membrul sau facțiunea, încurcarea membrului să-și facă datoria, DM/DB aiurea, kamikaze. -- 2 avertismente(BlackList): limbaj vulgar, DM/DB excesiv, deranj excesiv a membrului când iși face datoria sau la activități. - nu se va acorda blacklist la departamente pentru lucruri care se pot sancționa cu jail. - se va acorda câte un avertisment pentru fiecare abatere. - plata blacklistului se face pe joc prin comenzile specifice. - odată ce plata a fost efectuată jucătorul va fi înlăturat automat de pe blacklist.
 3. In acest topic voi anunta de fiecare data cand voi avea ceva important de spus.
 4. Ce este și cu ce se ocupă gang-ul Red Dragon Triad? Red Dragon Triad este un gang care își are originea în orașul Los Santos, China Town. Acesta este condus de Dragon Head și mâna dreaptă a acestuia, Mountain Master. Aceştia se ocupă cu războaiele, afaceri ilegale, prostituţie, trafic de arme şi droguri etc. Motto: "Fight and win like a brave man". Regulile de bază: - orice membru din gang trebuie să cunoască și să respecte cu strictețe toate regulile listate mai jos: - Când se discută o problemă importantă între lider sau mana sa dreapta și un membru (sau mai mulți), celor neimplicați în problemă nu le este permis să intervină în niciun fel. - Membrii gang-ului au obligația de a asculta liderul sau mana sa dreapta si de a nu îi întrerupe când aceștia vorbesc ceva important (legat de facțiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancționa direct cu demiterea. - Abuzul de orice regulă nescrisă în regulament, dar logică sau care ține de bun simț, se va sancționa în funcție de gravitatea situației. - Dacă sesizați că un alt membru al gang-ului încalcă regulamentul, puteti contacta leaderul factiunii. - Regulamentul nu are excepții și cazuri speciale. Toți membrii sunt obligați să-l cunoască în totalitate, scuzele de genul "nu știam regula asta" nu vor fi luate în considerare. - În cazul în care un civil atacă un membru din gang, membrul gangului este obligat să strângă dovezi precum el a fost atacat primul (Screenshot) și să posteze dovezile în topicul "Blacklist".
 5. Da frate esti acceptat, e off-topic ce faci tu citeste si tu topicu de cv-uri ai acolo toate informatiile.
 6. Discutii Generale

  Da ba da