Swappu

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. [NON RP] Zabrauteanu Alexandru [8]

  Tu ca politist ai un sef, nu esti de capu tau In viata reala nu ai sa vezi NICIODATA la jaf, cand ai ostatic, sa se trezeasca un singur politist sa intre rambo.
 2. Nume Reclamant si ID: Zabrauteanu Alexandru id 8 Nume Reclamat si ID: Lungu Andrei id 43 Data/Ora: 10.2.2018 12:30 Regula incalcata (din regulamentul serverului): non rp O explicatie a actiunii: Am dat un jaf si am luat 2 ostatici, intre timp a venit greedo si inca cineva si am negociat cu el. I-am dat un ostatic si trebuia sa astept inca 10 min sa mi dea banii si o masina si pot pleca pentru celalalt ostatic. Dupa cateva minute, vine zbr, ii repet de vreo 3 ori ca am ostatic si daca intra in banca moare. Bun, dupa ce i am zis, am pus tinta pe ostatic si el a intrat dintr-o data si m a omorat. In viata reala la un jaf, cand cineva spune ca are ostatic, chiar daca sta cu tinta pe el sau chiar daca nu, politia nu o sa intre asa de o data si trage in cine apuca, in timp ce eu negociam practic cu greedo. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Maritori: se vede pe video Alte informatii: Va multumesc pentru atentia acordata
 3. Lungu Andrei

  Nume Reclamant: Lungu Andrei Nume Administrator: Hara ID: 612 IP: 92.85.146.129 Data / Ora: 24.01.2018 19:51 Perioada sanctiunii: permanent, dar hara a zis ca trebuie sa vorbim azi sau maine. O explicatie a actiunii: Deci, acum 2 zile mi s a sters caracteru, nu mai aveam bani, skin, nume si inventaru meu era gol. Aveam 1.9 milioane. Urmatoarea zi, Beea mi a dat 1.7 milioane si am continuat sa joc. De la 1.7 milioane am facut inca 300k din droguri. Ieri, am luat crash si cand am intrat din nou pe server, mi s a sters din nou caracterul ca si in prima data. I am dat mesaj lui hara, si mi a zis ca am ban pe motiv inselatorie, dar eu nu am facut nimic ilegal sau alte chestii. Joc de aproximativ 2 luni pe acest server si nu sunt asa de prost sa fac un bug sau afaceri ilegale pentru niste bani + ca fac parte si din mafia lui BMI. Sper ca totul sa se rezolve. Dovezi (OBLIGATORIU, Poze/Video): am doar o poza cu inventaru gol. https://imgur.com/a/SNGZU Martor(i): Nu am martori. Alte informatii: Va multumesc pentru atentia acordata.
 4. [BANI] Lungu Andrei [612]

  deci, ieri mi a dat beea inapoi banii aia din primu rollback, a dica 1.7 mil si de la astia 1.7 mil azi am facut inca 300k din droguri.
 5. [BANI] Lungu Andrei [612]

  Da. Mi s a sters tot din inventar
 6. [RDM] Captan KinguiN [39]

  Nume Reclamant si ID: Lungu Andrei, id 612 Nume Reclamat si ID: Capitan KinguiN, id 39 Data/Ora: 24.01.2018 18:42 Regula incalcata (din regulamentul serverului): RDM O explicatie a actiunii: eram frumos la paint si vine kingu si trage fara motiv in mine. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Maritori: nu am Alte informatii: Va multumesc pentru atentia acordata
 7. [BANI] Lungu Andrei [612]

  INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume: Lungu Andrei 1.2 ID: 612 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: 2 milioane. 2.2 Detalii despre bunul pierdut: am luat crash si cand am intrat din nou nu mai aveam nimic in inventar si nici nume. DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 24/01/2018 ora 18:20 3.2 O explicație a acțiunii:pai, aveam 2 milioane in inventar si am luat crash. dupa ce m am conectat din nou nu mai aveam nimic in inventar, nici nu, mi s a sters caracterul practic 3.3 Dovezi: am o poza dupa ce m am conectat. https://imgur.com/a/OeVLP 3.4 Martor(i): Eram cu baietii pe discord, Kingu, Inspiron si Anonim 3.5 Alte informații: Multumesc pentru atentia acordata, sper ca bunurile sa mi revina. DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU. Da.
 8. [BANI]Lungu Andrei [612]

  INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume: Lungu Andrei 1.2 ID: 612 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: 1.9 milioane 2.2 Detalii despre bunul pierdut: pai, aveam 1.4 mil in inventar, 390 si cv lsd si 100 coca, am iesit de pe server si cand am intrat dupa din nou nu mai aveam nimic in inventar, nici hainele nu le aveam, nici numele. Aveam 100 kg inventar si acum il am de 50. DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 21/01/2018 ora nu sti exact. Cred ca era dimineata oricum. 3.2 O explicație a acțiunii:pai, aveam 1.4 mil in inventar, 390 si cv lsd si 100 coca, am iesit de pe server si cand am intrat dupa din nou nu mai aveam nimic in inventar, nici hainele nu le aveam, nici numele. Aveam 100 kg inventar si acum il am de 50. 3.3 Dovezi: nu am dovezi, nu stiam ca i au rollback ca sa fac poza.. 3.4 Martor(i): Il am martor pe domnul Sandala (Tirit). El mi a vandut drogurile si i am spus cati bani am. 3.5 Alte informații: Multumesc pentru atentia acordata, sper ca bunurile sa mi revina. DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU. Da.
 9. ------ Informatii din viata reala ----- PENTRU CARE DINTRE SERVERE DORITI SA APLICATI ? BLUE Numele real :Lungu Andrei Varsta reala: Am frumoasa varsta de 16 ani. Orasul unde traiti: Locuiesc in orasul Botosani. Cu ce va ocupati: Elev. De cat timp jucati pe server: Joc de aproximativ 1-2 luni. Cat timp acodrati serverului pe zi: Aproximativ 4-5 ore. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Deoarece cred ca am capacitatile necesare unui helper. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte) Sunt un baiat istet, calm, modest, descurcaret, prietenos, sociabil si cu simtul umorului. Imi place mereu sa invat lucruri noi de care m-as putea folosi in viata, sa imi fac prieteni noi cu care sa socializez si sa rad si sa am cat mai putini dusmani. ------ Informatii de pe joc ----- Numele din joc (Buletin): Lungu Andrei Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Swappu Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc: 612 Averea detinuta in joc: 1,9 mil. + niste masini. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Sunt mafiot pe server, cred ca unora nu le place prea mult de mine. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa ajut cat mai multi playeri si sa ma imprietenesc cu ei. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor care nu stiu sa faca RP. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur.
 10. ------ Informatii din viata reala ----- Numele real :Lungu Andrei Varsta reala: Am frumoasa varsta de 16 ani. Orasul unde traiti: Locuiesc in orasul Botosani. Cu ce va ocupati: Elev. De cat timp jucati pe server: Joc de aproximativ 1-2 luni. Cat timp acodrati serverului pe zi: Aproximativ 4-5 ore. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Deoarece cred ca am capacitatile necesare unui helper. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte) Sunt un baiat istet, calm, modest, descurcaret, prietenos, sociabil si cu simtul umorului. Imi place mereu sa invat lucruri noi de care m-as putea folosi in viata, sa imi fac prieteni noi cu care sa socializez si sa rad si sa am cat mai putini dusmani. ------ Informatii de pe joc ----- Numele din joc (Buletin): Lungu Andrei Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Swappu Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc: 612 Averea detinuta in joc: 1,9 mil. + niste masini. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Sunt mafiot pe server, cred ca unora nu le place prea mult de mine. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa ajut cat mai multi playeri si sa ma imprietenesc cu ei. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor care nu stiu sa faca RP. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur.