<?xml version="1.0"?>
<rss version="2.0"><channel><title>[RedM] Staff FPlayT Latest Topics</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/forum/206-redm-staff-fplayt/</link><description>[RedM] Staff FPlayT Latest Topics</description><language>en</language><item><title>[HELPER] Frederico Jose-Hernandez [ Sebb / ID: 64185]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/300037-helper-frederico-jose-hernandez-sebb-id-64185/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:20px;">Informatii din viata reala:</span></span>
</p>

<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">

</p>

<ul style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Sebastian</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 18</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Sibiu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Elev/Voluntar SMURD SIBIU</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da.</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca am abilitati care pot rezolva sau lamuri orice tip de problema sau nelamurire. Sunt deschis la propuneri si noi posibilitati de a fi remarcat in comunitate si a creste impreuna.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salutare , ma numesc Sebastian , am varsta de 18 ani si locuiesc in Sibiu. De 8 luni de zile sunt voluntar in cadrul Smurd Sibiu , dorind dupa bac sa urmez acest drum.</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:20px;">Informatii de pe joc:</span></span>
</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Frederico Jose-Hernandez</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Sebbyz21</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 2900</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: 3 ani.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 4-6 ore</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Da.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc:  64185</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 20 milioane </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu consider ca as putea face ceva diferit de ceilalti , deoarece fiecare incearca de a face bine in felul sau. Ma voi stradui sa aduc un plus si sa fac bine comunitatii.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Membru Staff se ocupa in indrumarea playerilor , explicarea regulamentului , lamurirea situatilor si interventia cand se produc anumite fail-uri in roleplay , prin explicarea greselilot.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. OBS!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">300037</guid><pubDate>Fri, 24 Apr 2026 16:08:15 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Bogdan Iulian [ Botza / ID: 108668 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/298142-helper-bogdan-iulian-botza-id-108668/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Bogdan Trincă</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 25</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Iași</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Tâmplar</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Absolut</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Țin să cred că da</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Pentru că sunt o persoană care mereu este de partea adevărului și cu ajutorul meu vreau să cred că această comunitate v-a putea avea o experiență cât mai plăcută </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Matur și respectuos. În mare partea a timpului sunt o persoană foarte sociabilă în căutarea distractiei, dar în situațiile care necesita seriozitate sunt foarte atent și mereu în căutarea și luarea celor mai bune decizii.</span></span>
	</li>
	<li>
		<div style="background-color:#141825;font-size:13px;padding:0;">
			<div>
				<div>
					<p>
						<span style="font-size:20px;color:rgb(241,196,15);background-color:rgb(22,22,22);">Informatii de pe joc:</span>
					</p>

</div>
			</div>
		</div>

<div style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:13px;">
			<div style="font-size:14px;">
				<ul style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
					<li>
						<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Bogdan Iulian</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Botza</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 1580</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: Februarie 2023 +-</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: Între 1-12 ore, depinde de zi.</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: 1 warn cred</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 108668</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: Nu am avere</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Niciodată</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Diferit nu cred că aș putea face ceva față de ceilalti membri staff, pentru că toți fac acelasi lucru în principiu, dar pot să zic că voi fi mult mai stric față de jucătorii de pe server în ceea ce privește încălcarea regulamentului</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Din punctul meu de vedere, helper-ul este este legătura între playeri și staff. Acesta are rolul de a răspunde la întrebări și să ofere suport jucătorilor de pe server.</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de asta? (Bandicam fraps obs)?: Absolut</span></span>
					</li>
					<li>
						<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Bineînțeles</span></span>
					</li>
				</ul>
			</div>
		</div>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">298142</guid><pubDate>Thu, 01 Jan 2026 17:27:38 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Gabor Marian [Gabor/118355]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/297765-helper-gabor-marian-gabor118355/</link><description><![CDATA[<p>

</p>

<p style="color:#ffffff;font-size:13px;">
	<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:20px;">Informatii din viata reala:</span></span>
</p>

</p>

<ul style="color:#ffffff;font-size:13px;">
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Nastasia Marian</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 26</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Rheda-Wiedenbrück </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Muncesc</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):</span></span>
		<p>
			<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">Salut! Mă numesc Marian și doresc să aplic pentru testele de staff pe serverul Fplay.<br />
			Sunt un jucător activ, calm și responsabil, cu experiență pe servere de RolePlay, unde am învățat că respectarea regulamentului și a comunității este mai importantă decât orice avantaj personal. </span></span><span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">Consider că un staff bun trebuie să fie imparțial, comunicativ și să știe să rezolve conflicte fără abuz de putere. Pot rămâne calm în situații tensionate, analizez corect dovezile și iau decizii bazate strict pe reguli, nu pe prietenii sau nervi. </span></span><span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">Îmi doresc să fac parte din echipa Fplay pentru a ajuta comunitatea să se dezvolte, să reduc comportamentul toxic și să ofer jucătorilor o experiență RP corectă și plăcută. Sunt deschis să învăț, accept criticile constructive și sunt dispus să-mi dedic timpul pentru binele serverului.</span></span>
		</p>

<p>
			<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">Vă mulțumesc pentru șansă și sper să demonstrez prin fapte că merit această responsabilitate.</span></span>
		</p>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un om care simte mult, chiar daca nu arat mereu. Am învățat sa zâmbesc chiar și când simt durere, să merg înainte chiar și când sunt obosit.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">am avut momente chiar și când m-am simțit singur, dar m-au făcut mai puternic.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">pun suflet în tot ceea ce fac chiar dacă am fost dezamăgit și n-am încetat să cred în oameni. Nu sunt perfect dar sunt real și cine mă cunoaște cu adevărat știe cat valorez! <br />
		Sunt genul de om direct, fără măști.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">Ambitios cu picioarele pe pământ, nu caut scurtături și nu mă dau ceea ce nu sunt.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">cand vreau ceva muncesc pentru acel lucru, am trecut prin multe ca sa știu ce vreau și cine sunt cu adevărat. <br />
		Respect pe toată lumea dar nu permit nimănui să mă calce în picioare, îmi văd de viața mea și de scopurile mele și merg înainte indiferent de cine rămâne în urmă!</span></span><br />

</li>
</ul>

</p>

<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:20px;">Informatii de pe joc:</span></span>
</p>

</p>

<ul style="color:#ffffff;font-size:13px;">
	<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Gabor Marian </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Gabor</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 910</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: 2 ani aproape </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: cel puțin două ore cel mult 5 in cursul săptămânii iar în weekend până la 10 ore</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: una singură pentru corupție </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 118355</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: multe mașini, arme, etc</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Clar nu!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Niciodata!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As acorda timp comunității, aș încerca să fac tot ce pot să ajut comunitatea, să pun playeri pe picioare, sa îi ajut în orice problemă și multe altele!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#ffffff;">cuvantu helper înseamnă să fi calm, grijuliu, corect, empatic, explicativ, orientat spre ajutor, nu sancțiuni! </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: </span></span>
		<p>
			<span style="font-size:19px;">Helperul este prima linie de ajutor:</span> <span style="font-size:19px;">răspunde la tickete</span>
		</p>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">explică comenzile</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">ajută cu buguri simple</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">lămurește nelămuriri legate de reguli</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;background-color:rgb(20,24,37);">Nu sancționează sau foarte rar, ci îndrumă.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;background-color:rgb(20,24,37);">un helper bun </span><span style="font-size:19px;background-color:rgb(20,24,37);">explică ce este RP-ul</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">ajută la primele interacțiuni RP</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">previne greșelile înainte să se întâmple </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;background-color:rgb(20,24,37);">calmează conflicte minore</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">explică situațiile fără ceartă</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">previne escaladarea până la admin</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:19px;">scopul lui este pacea nu pedeapsa!</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">297765</guid><pubDate>Sun, 14 Dec 2025 07:55:02 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] CHELU ANDREI [CHELU ANDREI / ID: 150828]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/297764-helper-chelu-andrei-chelu-andrei-id-150828/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Andrei Costea</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 24</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Mures</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: angajat la o fabrica de mobila</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: da</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  da </font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Vreau sa ajut si sa sprijin echipa staff pentru un sv cat mai avansat in rolplay si pentru o buna functionare</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt ascultator bun si glumet un bun prieten si un om de comitet stiu cand e cazul de haz si cand e cazul unei discuti serioase </span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Chelu Andrei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): [M-405] Chelu Andrei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 880</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: aproximativ 3 luni 880 h </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 5/6 h</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: avertizment si 1 warn </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 150828</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 500 k</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: asi incerca sa fac tikete cat de multe pentru a se rezolva problemele in numar cat mai mare si mai rapid</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER:  rezolva probleme si mentine linistea si ordinea pe server</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: da </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: da </span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">297764</guid><pubDate>Sun, 14 Dec 2025 06:46:11 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] CHELU ANDREI [CHELU ANDREI /150828]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/297704-helper-chelu-andrei-chelu-andrei-150828/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Andrei Costea</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 24</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Mures</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: angajat la o fabrica de mobila</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: da</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  da </font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Vreau sa ajut si sa sprijin echipa staff pentru un sv cat mai avansat in rolplay si pentru o buna functionare</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt ascultator bun si glumet un bun prieten si un om de comitet stiu cand e cazul de haz si cand e cazul unei discuti serioase </span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Chelu Andrei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): [M-405] Chelu Andrei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 880</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: aproximativ 3 luni 880 h </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 5/6 h</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: avertizment si 1 warn </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 150828</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 500 k</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: asi incerca sa fac tikete cat de multe pentru a se rezolva problemele in numar cat mai mare si mai rapid</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER:  rezolva probleme si mentine linistea si ordinea pe server</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: da </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: da </span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">297704</guid><pubDate>Fri, 12 Dec 2025 21:51:51 +0000</pubDate></item><item><title>CERERE RETRAGERE SAN&#x21A;IUNE  &#x2013; DISCORD</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/297639-cerere-retragere-san%C8%9Biune-%E2%80%93-discord/</link><description><![CDATA[<h2>

</h2>

<p>
	<strong>Către: </strong>Echipa de Administrare / Suport FplayT<br />
	<strong>Subsemnatul: Niculescu Samuel</strong><br />
	<strong>Nickname în joc:</strong> <em>Ilie Juganaru</em><br />
	<strong>ID / User Discord:</strong> <span style="font-size:14px;">k1d2903</span><br />
	<strong>Data:</strong> <em>08.12.2025</em>
</p>

<h3>
	<strong>Subiect:</strong> Solicitare retragere sancțiune „spam” pe Discord 
</h3>

<p>
	Stimați administratori,
</p>

<p>
	Vă adresez această cerere pentru a solicita <strong>retragerea sancțiunii primite pe Discord pentru „spam”</strong>, deoarce sustin ca serverul de discord ar trebui sa aiba un anti-spam  întrucât consider că situația a fost fie o neînțelegere, fie rezultatul unei erori.
</p>

<p>
	Nu am avut intenția de a deranja, spama sau afecta bunul mers al comunității. Dacă mesajele mele au fost interpretate drept spam, îmi asum confuzia și vă garantez că voi fi mult mai atent pe viitor.
</p>

<p>
	Vă rog să verificați logurile / dovezile asociate situației, iar dacă este posibil, să revizuiți sancțiunea aplicată și să îmi restituiți suma retrasă.
</p>

<p>
	Îmi doresc să rămân un membru activ și corect al comunității FplayT și sper ca această situație să fie remediată cât mai curând.
</p>

<p>
	Vă mulțumesc pentru timpul acordat și aștept un răspuns.
</p>

<p>
	<strong>Cu respect,</strong><br />
	<i>Niculescu Samuel</i><br />
	<span style="font-size:14px;">k1d2903</span>
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">297639</guid><pubDate>Mon, 08 Dec 2025 17:09:18 +0000</pubDate></item><item><title>nu ma baga pe sv</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/297386-nu-ma-baga-pe-sv/</link><description><![CDATA[<p>
	vreau sa dau testul de player si nu ma baga pe joc
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">297386</guid><pubDate>Sun, 23 Nov 2025 13:06:59 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Billy Rocks [Hoinarul ID:1143]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/295014-helper-billy-rocks-hoinarul-id1143/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Anatol</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala:33 ani</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Londra</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Senior Supervisor la Hotel</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: da</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Dea lungul timpului de cand ma joc pe acceasta comunitate am incercat sa ajut persoanele cu cat am putut si cread ca </span></span><span style="background-color:#161616;color:#ffffff;font-size:16px;text-align:left;"> merit aceasta functie deoarece pot spune ca sunt responsabil si ma voi descurca sa-mi fac treaba cum trebuie.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): In afara de munca si familia pe care o iubesc in timpul liber imi place sa ma joc jocuri video in special pe aceasta comunitate. Ca persoana sunt linistit ,echilibrat si imi place sa iau decizii la rece. Imi place dreptatea si nu tolerez pesoanele persoanele toxice.</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin):Billy Rocks</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Hoinarul</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server:1911</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server:De la descidere cu mici pauze</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 2/5 ore</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: 1 Warn pentru disconect in rp</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 1143</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 4000+ , 2 cai scumpi , 6 caruti ,4 barci plus resurse</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: </span></span><span style="background-color:#161616;color:#ffffff;font-size:16px;text-align:left;">Sanctionez pe orice greseste indiferent daca imi este prieten sau nu</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: </span></span><span style="background-color:#161616;color:#ffffff;font-size:16px;text-align:left;"><span> </span>HELPER se ocupa cu ajutorul playerilor de pe server</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">295014</guid><pubDate>Thu, 17 Jul 2025 17:00:07 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Buck Harlow [ElMarro / ID: 61]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294819-helper-buck-harlow-elmarro-id-61/</link><description><![CDATA[<p>
	Informatii din viata reala:
</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele real: Palacean David
</p>

<p>
	Varsta reala:19
</p>

<p>
	Orasul unde traiti: Bistrita
</p>

<p>
	Cu ce va ocupati:Elev
</p>

<p>
	Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da
</p>

<p>
	Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da
</p>

<p>
	De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cunosc foarte bine sanctiunile multiple pe care le am , din care am avut multe de invatat , stiu de ce sunt capabil si stiu ce pot face pentru a aduce un folos acestei comunitati .
</p>

<p>
	Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Salut, sunt David si am 19 ani ,ma pasioneaza jocurile pe PC si in momentul actual studiez programarea si tot ce e legat de ea
</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>
	Informatii de pe joc:
</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele din joc (Buletin):Buck Harlow
</p>

<p>
	Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):El Marro
</p>

<p>
	Ore jucate pe server:1350
</p>

<p>
	De cat timp jucati pe server:  1 an
</p>

<p>
	Cat timp acordati serverului pe zi:  minim 4-5 ore
</p>

<p>
	Sanctiuni anterioare pe server:1 ban suferinte , 1 ban filmare incompleta , 1 ban fail rp , 1 ban bug abuse cu CK , 1 warn pentru mixing .
</p>

<p>
	ID-ul din joc:61
</p>

<p>
	Averea detinuta in joc:  un cal , o barca si o caruta
</p>

<p>
	Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu
</p>

<p>
	Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut
</p>

<p>
	Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:Cel mai probabil as investi mai mult in ajutarea membrilor mai noi pe comunitate si rezolvarea problemelor care apar pe server.
</p>

<p>
	Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred ca un HELPER se ocupa cu ajutarea comunitatii si a jucatorilor pentru desfasurarea cat mai placuta si corecta a roleplay-urilor.
</p>

<p>
	Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da
</p>

<p>
	Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">294819</guid><pubDate>Wed, 09 Jul 2025 19:46:07 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Edward Graves [ Edi / ID:1055]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294820-helper-edward-graves-edi-id1055/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real:Eduard.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala:Am 20 de ani.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti:Bucuresti.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati:Student.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da.</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider ca merit aceasta functie, deoarece imi face placere sa ofer ajutor jucatorilor din comunitatea FplayT, raspuzand la intrebarile lor, clarificand nelamuririle si furnizand informatii utile despre regulamentul serverului. De asemenea este o dorinta de a mea sa ma implic, si consider ca sunt suficient de capabil sa explic greselile jucatorilor, precum si sa ajut la rezolvarea problemelor legate de actiunile Roleplay. </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Numele meu este Eduard, am varsta de 20 de ani, sunt o persoană ambițioasă, serioasă și dedicată, mereu concentrată pe atingerea obiectivelor și pe dezvoltarea personală. Lucrez cu responsabilitate, perseverență și angajament, având o atitudine pozitivă și dorința de a învăța mereu. Mă adaptez cu ușurință la noi provocări și îmi place să colaborez eficient cu cei din jur pentru a obține cele mai bune rezultate.</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin):Edward Graves</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Edi.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server:1350 ore.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server:De cand s-a deschis.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi:In jur de 4-5 ore pe zi.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server:Am 2 banuri.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc:1055</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc:In jur de 10.000$</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As incerca sa imi dedic majoritatea timpului ajutand playeri acestei comunitati, dand dovada de seriozitate, implicare si maturitate indiferent de situatie.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor, rezolvarea ticketelor create de jucatori, pe baza reclamatiilor, intrebarilor , bug-urilor si diferite probleme in cadrul actiunilor RolePlay.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da, am aceasta posibilitate.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da.</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294820</guid><pubDate>Wed, 09 Jul 2025 19:46:58 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Maya Dark [ Dolly / ID: 293</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294821-helper-maya-dark-dolly-id-293/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<ul style="font-size:14px;">
	<li style="color:rgb(255,255,255);background-color:rgb(20,24,37);">
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Ioana </span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 27</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Undeva in Oltenia!</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati:  Streamer full time.</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur!</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da!</font></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):  Mi-a facut intotdeauna placere sa ajut aceasta comunitate si su</span></span><span style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:16px;text-align:left;">nt de parere ca as merita aceasta functie pentru faptul ca imi place sa ma implic in a ajuta persoane noi, cat si cele vechi pe aceasta comunitate.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:rgb(241,196,15);background-color:rgb(20,24,37);">D</span><span style="color:rgb(255,255,255);background-color:rgb(20,24,37);">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Niciodata nu m-am descurcat in a ma descrie pe mine, dar sunt o persoana calma si cu mult bun simt, incercand sa nu deranjez pe nimeni, fiind o persoana foarte glumeata s</span><font color="#efefef"><span style="background-color:rgb(22,22,22);">unt o persoana corecta, foarte muncitoare si implicata.</span></font></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Maya Dark</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Dolly</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 2013</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: De la deschidere.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 8h +/-</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Am primit un warn.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 293</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 4 cai, barca, carute, diamante +3000 cash.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Consider ca in momentul de fata persoanele care sunt in Staff sunt un exemplu pentru noi toti si nu condiser ca ar trebui sa schimb ceva.Dar automat ce tine de roleplay o sa aiba un timp alocat, fiind urmat cu timpul pentru a rezolva ticketele.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: </span></span><span style="background-color:#161616;color:#ffffff;font-size:16px;text-align:left;"><span> </span>Un helper se ocupa cu ajutarea jucatorilor si educarea acestora in legatura cu regulamentul serverului. In acelasi timp, acesta ajuta administratia in imbunatatirea mediului de joc si in inovarea atat a regulamentului cat si a jocului. </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294821</guid><pubDate>Wed, 09 Jul 2025 19:55:48 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ]Santa Reyes Shobo [Shobo / ID:  8533 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294823-helper-santa-reyes-shobo-shobo-id-8533/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;text-align:center;">
	<span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:20px;">Model aplicatie<span> </span></span></span><span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:20px;">HELPER</span></span>
</p>

<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;text-align:center;">

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Andrei Alex</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 16-17</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Timisoara</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: elev/fotbal</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: DA,100%</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: As considera ca da,doar ca am facut cateva greseli pe care le regret!</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie de helper,doarece simt ca ma pot ocupa foarte mult timp si ma pot implica 101%,imi place sa ajut playeri noi care au nevoie de ajutor,dar nu doar pe cei noi! ma consider o persoana corecta,si nu as face diferenta chiar daca ar fii oameni apropiati,sunt o fire blanda si calma,si as putea gestioana anumite situati critice!imi place sa fiu serios,echilibrat,calm, si sa ma implic cat de mult pot pentru server!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut,sunt Andrei am 16 ani aproape 17,sunt o persoana calculata,calma,echilibrata,ambitioasa,nu imi place sa  i au decizi pripite si  fara sens!imi place sa iau doar decizi corecte si asumate! doresc sa intalnesc persoane noi si sa imi fac prieteni pe aceasta comunite foarte faina! imi place sa joc fotbal,joc fotbal de cativa ani,imi place sa ma joc pe PC,mai multe jocuri,ma joc de cateva luni redm si sunt destul de satisfacut!</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Santa Reyes Shobo</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): shobo</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 780</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: 8-9 luni</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 8-12 ore</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server:  </span></span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">[ID:</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">8533</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">] / [Motiv: Acumulare 4/4 warn-uri ] / [Nr.zile: 7] / [Drept de plata:Da]/ </span>,<span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">[ID:</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">8533</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">] / [Motiv: Fail RP] / [Nr.zile: 3] / [Drept de plata:Da],ID:</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">8533</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">] / [Motiv : PG / [Nr. zile: 3] / [Drept de plata: Da],ID:</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">8533</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">] / [Motiv: No-Fear ] / [Nr. zile: 7] / [Drept de plata: Nu],[ID:</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">8533</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">] / [Motiv : Meta+mixing+ nerolare pk] / [Nr. zile: 10] </span>si 4 warn uri
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 8533</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 2500,arme si un cal</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): NU,am evitat tot timpul aceste discuti dupa parerea mea destul de inutile!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu as avea o abordare aroganta/superioara altor playeri,m as implica cat de mult posibil!m as asigura ca nu as face favorizari!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: dupa parerea mea,un HELPER se ocupa cu solutionarea tickete lor,si ajutarea comunitati si sustinerea acestora!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA!</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294823</guid><pubDate>Wed, 09 Jul 2025 20:22:08 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Mustuc Orlando [ avacu9527 / ID: 4399]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294832-helper-mustuc-orlando-avacu9527-id-4399/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real:</span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Dinu Andrei</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Aproape 18 ani </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Bucuresti </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Liceu </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Da , sunt de acord !</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  </font></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Da , il cunosc la perfectie. </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Consider că merit această funcție deoarece sunt foarte activ pe server, petrecând între 5 și 10 ore zilnic aici. Cunosc foarte bine regulamentul, nu fac favorizări și nu suport acest lucru. Sunt descurcăreț în orice situație, calm și îmi place să ajut jucătorii, având ca scop menținerea unei comunități corecte și frumoase.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte)</span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">: Sunt o persoană calmă, atentă și înțelegătoare, care pune mult accent pe egalitate și nu tolerează favorizările. Sunt dedicat în tot ceea ce fac și îmi pun toată energia și munca, fiind mereu concentrat pe ceea ce fac, pentru a nu dezamăgi pe cei care contează pentru mine. Consider că am un comportament adecvat pentru această funcție de helper și pot oferi celor din jurul meu o experiență plăcută.</span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Mustuc Orlando </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Avacu </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">1200 </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Am intrat prima data pe server dupa o luna de la deschiderea serverului. </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">O medie de 5-10 ore</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Nu am nicio sanctiune.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">4399 </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Aproximativ 100 otel , 500$ si un cal Missouri Buckskin cu 2450 de perii + alte bunuri in arme si materiale. </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Ma consider o persoana cu o reputatie foarte buna pe server.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Nu , chiar ma inteleg foarte bine cu toti membrii staff. </span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Nu voi face favorizari , voi petrece mai mult timp pe server si imi voi dedica in mare parte tot timpul asupra problemelor.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Functia de HELPER se ocupa cu rezolvarea ticketelor si cu controlul asupra playeriilor care incalca regulamentul.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Desigur , pot filma cu absolut orice.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: </span></span><span style="font-size:16px;text-align:left;">Da , sunt de acord </span> !
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294832</guid><pubDate>Wed, 09 Jul 2025 22:43:06 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Vex Alejandro [ Chub / ID: 459 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294836-helper-vex-alejandro-chub-id-459/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Pacea Ionut</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 17</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Craiova</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Elev</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Desigur.</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece am acumulat suficienta experienta pe server pentru a putea ajuta si alte persoane. In parcursul meu pe server am experimentat multiple roleplay-uri si am invatat cate ceva din fiecare.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): </span></span><span style="background-color:#161616;color:#ffffff;font-size:16px;text-align:left;">Consider ca sunt o persoana matura , sunt capabil sa lucrez in echipa , sunt calm si imi place sa ajut persoanele care au nevoie de ajutor.</span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<ul style="color:rgb(255,255,255);font-size:14px;">
	<li style="background-color:rgb(20,24,37);">
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Vex Alejandro</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Chub</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 1080</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: De cand s-a deschis.</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: in jur de 5 ore.</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Ban 8 zile meta+posthunt si 1 warn galop in oras.</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 459</span></span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 15k aproximativ</span></span>
	</li>
	</li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="background-color:rgb(20,24,37);color:rgb(241,196,15);">C</span><span style="color:rgb(255,255,255);"><span style="background-color:rgb(20,24,37);">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: </span></span></span><span style="background-color:#161616;color:#ffffff;font-size:16px;text-align:left;">Mi-as dedica o mare parte din timpul pe server partii administrative facand tickete, rezolvand problemele oamenilor, as incerca sa ajut cu propuneri pentru imbunatatirea calitatii serverului.</span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: </span></span><span style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:16px;text-align:left;"><span style="color:#ffffff;">Un Helper se ocupa cu rezolvarea<span> </span></span><span style="background-color:#161616;color:#efefef;">ticketelor</span></span><span style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;text-align:left;"><span> </span>,<span> </span></span><span style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:16px;text-align:left;"><span style="background-color:#161616;color:#efefef;">ajutarea jucatoriilor si sanctionarea oamenilor problematici</span></span><span style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;text-align:left;">.</span>
	</li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, OBS.</span></span>
	</li>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294836</guid><pubDate>Thu, 10 Jul 2025 08:51:38 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Stan Fabian [ Fabian / ID: 7735 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294865-helper-stan-fabian-fabian-id-7735/</link><description><![CDATA[<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele real: Stan Fabian<br />
	Varsta reala: Am varsta de 22 de ani.<br />
	Orasul unde traiti: Brasov<br />
	Cu ce va ocupati: In acest moment lucrez in MAPN Brasov, sunt Ofiter.<br />
	Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt constient.<br />
	Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  La perfectie nu, mereu este loc de mai bine.<br />
	De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece stiu regulamentul serverului foarte bine. Sunt genul de persoana care sare in ajutor tuturor jucatorilor noi pe server si deasemenea sunt o persoana foarte calma, in cazul in care un ticket o ia intr-o directie gresita stiu sa gestionez foarte bine o situatie tensionata. Pe langa cele mentionate anterior, ma consider cu capul pe umeri si nu cedez presiunii puse de o situatie critica.<br />
	Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salutare, ma numesc Fabian, am varsta de 22 ani si sunt din Brasov, un oras frumos, linistit, cu oameni foarte buni la suflet. In prezent sunt student in anul 3 la facultatea de Jurnalism si stiinte ale comunicarii din Iasi si lucrez in Mapn pe postul de ofiter. Sa-ncep prin a ma caracteriza. Ma consider o persoana sociabila. Îmi place extrem de mult sa comunic cu persoanele din jurul meu. Mereu caut sa-mi fac prieteni noi, sa socializez cu ei, sa interactionez si sa învat lucruri noi. Nu-mi place si nu doresc sa judec persoanele dupa religia lor, de exemplu. Consider ca noi, oamenii, suntem la fel, indiferent de locul din care venim, de religia pe care o avem, de limba vorbita si de obiceiuri. Nu judec persoanele, nu-mi sta-n fire sa fac asta, nu sunt în masura s-o fac. Consider ca fiecare om mai are câteva remuscari, fiecare om greseste. Acest lucru este firesc si cât se poate de omenesc. Nu pot sa port pica pe o anumita persoana. Nu pot sta foarte mult timp suparat pe un anumit om. Nu-mi place si nici nu stiu sa ma cert. Caut mereu ca în jurul meu sa fie armonie si întelegere. Revenind la comunicare, sunt un om foarte amuzant si putin cam nebun. Mereu sunt plin de energie, îmi place sa traiesc fiecare moment din viata la maxim.<br />

</p>

<p>
	Informatii de pe joc:
</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele din joc (Buletin): Stan Fabian<br />
	Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): STAN<br />
	Ore jucate pe server: 450<br />
	De cat timp jucati pe server: Activez pe acest server de aproximativ 1 an de zile.<br />
	Cat timp acordati serverului pe zi: In functie de programul de la lucru acord serverului intre 4-5 ore pe zi sau odata la 2 zile.<br />
	Sanctiuni anterioare pe server: Nu am nicio sanctiune.<br />
	ID-ul din joc: 7735<br />
	Averea detinuta in joc: 1x caruta de minereuri, 1x caruta de lemne + materiale / droguri echivalente la peste 1000$<br />
	Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, absolut deloc. Mereu am fost prietenos cu toata lumea si nu m-am certat cu nimeni, nici IC si nici OOC.<br />
	Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut asa ceva.<br />
	Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As dedica timpul meu jumate pe partea de RP pe care il am pe server iar cealalta jumate pentru tickete si ajutarea persoanelor care sunt in dificultate.<br />
	Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER:  Un helper se ocupa cu indrumarea jucatorilor noi spre un RP de calitate, cu tickete si cu suportul fata de jucatorii aflati in dificultate/raspunderea la intrebarile jucatorilor despre un posibil RP/actiune ce urmeaza s-o aibe pe joc.<br />
	Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, sigur.<br />
	Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Sigur.
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">294865</guid><pubDate>Thu, 10 Jul 2025 18:36:20 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Vasile Furtuna [ Mateiutz05 / ID: 8382</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294975-helper-vasile-furtuna-mateiutz05-id-8382/</link><description><![CDATA[<ul style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Matei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 23</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Vilnius</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Insotitor de bord / Streamer ocazional</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Imi place sa ajut oamenii, chit ca sunt noi sau nu. Si imi place sa rezolv si potentialele probleme legate de server/roleplay</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoana calma,nu prea ma enervez in general. Imi place sa fiu impartial si sa rezolv diverse probleme, chiar si inainte ca ele sa apara! Nu imi place sa iau decizii fara sa aud ambele parti! Si consider ca sunt o persoana foarte analitica</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Vasile Furtuna</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Matei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 269</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: 2-3 luni</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: depinde de zi dar oriunde intre 4-12 ore</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: NU</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 8382</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: ~2000 + 2 cai cu Lingouri</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As ajuta oamenii si la orele in care nu sunt alti colegi staff on. Deoarece sunt si de dimineata si seara on pe server!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Sunt de parere ca un Helper ajuta la solutionarea diferitelor probleme ale playerilor, cat si aplicarea regulamentului in momentele in care situatia cere acest lucru!</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294975</guid><pubDate>Tue, 15 Jul 2025 19:56:29 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Vane Darius [Darx / ID: 9976]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294902-helper-vane-darius-darx-id-9976/</link><description><![CDATA[<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele real: Darius<br />
	Varsta reala: 21<br />
	Orasul unde traiti: Hunedoara <br />
	Cu ce va ocupati: Pompier <br />
	Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da<br />
	Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da <br />
	De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Din punctul meu de vedere cred ca merit aceasta funcție deoarece am experienta ca si helper de pe serverul mare stiu sa ma descurc în situații dificile sa iau cele mai bune decizii în mod normal cat și sub presiune știu sa imi păstrez calmul în situații dificile și să gestionez o situație<br />
	Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Mă numesc Darius am 21 de ani sunt pompier sunt o fire calmă știu să mă descurc în situații dificile sunt o fire serioasă și implicată în ceea ce fac <br />

</p>

<p>
	Informatii de pe joc:
</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele din joc (Buletin): Vane Darius <br />
	Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Darx.<br />
	Ore jucate pe server: 330<br />
	De cat timp jucati pe server: aproximativ o lună și ceva <br />
	Cat timp acordati serverului pe zi: depinde de zi dar in medie 4-6 ore <br />
	Sanctiuni anterioare pe server: Nu<br />
	ID-ul din joc:  9976<br />
	Averea detinuta in joc: o căruța de minereuri o căruță de lemne 2 cai arme și bunuri in valoare de aproximativ 400-500<br />
	Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, din potrivă mă știu cu o reputație bună chit ca ma<br />
	joc de puțin timp <br />
	Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu <br />
	Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie? Din punctul meu de vedere singurul lucru pe care l-as face diferit e sa ma implic mai mult sa fiu mai prezent pe sv si pe tk decat staff-ul actual in rest nu as face nimic diferit <br />
	Cu ce credeti ca se ocupa un  HELPER:  Un helper  cum ii este și funcția se ocupă cu ajutarea persoanelor dacă acestea au probleme/nelămuriri dar și cu sancționarea persoanelor problematice.<br />
	Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da <br />
	Ești de acord ca orice  minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da 
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">294902</guid><pubDate>Sat, 12 Jul 2025 09:10:37 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Constantin Rodriguez [ Costinete / ID: 6989 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294911-helper-constantin-rodriguez-costinete-id-6989/</link><description><![CDATA[<p>
	Numele real: Pasatoiu Constantin<br />
	Varsta reala: 16-17<br />
	Orasul unde traiti: Targu-Jiu<br />
	Cu ce va ocupati: elev<br />
	Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da<br />
	Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da<br />
	De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider că această funcție mi se potrivește, deoarece sunt o persoană calmă, rațională, care nu se lasă condusă de furie și care poate lua decizii sub presiune, în mod obiectiv.<br />
	Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut, mă numesc Costi, am 16 ani, iar unul dintre hobby-urile mele este gaming-ul. Ma consider o fire serioasa,care poate actiona impartial in orice situatie,incercand sa invat cate ceva nou cu fiecare ocazie.<br />
	<br />
	Informatii de pe joc:<br />
	<br />
	Numele din joc (Buletin):Rodriguez Constantin<br />
	Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Costinete<br />
	Ore jucate pe server: 645<br />
	De cat timp jucati pe server: 1 an si 3 luni<br />
	Cat timp acordati serverului pe zi: Intre 4-8 ore<br />
	Sanctiuni anterioare pe server: 1x ban provizoriu, 1x warn<br />
	ID-ul din joc: 6989<br />
	Averea detinuta in joc: carute,un cal vip si diferite materiale de aproximativ 5000$<br />
	Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu<br />
	Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu<br />
	Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Aș veni cu propuneri și sugestii benefice atât pentru dezvoltarea serverului, cât și pentru îmbunătățirea RP-ului,incercand sa rezolv totodata probleme jucatorilor cat imi permite timpul.<br />
	Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupă cu luarea deciziilor în situații tensionate, cu menținerea RP-ului de calitate pe server și se asigură că jucătorii au parte de o experiență cât mai autentica și plăcută.<br />
	Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da<br />
	Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">294911</guid><pubDate>Sat, 12 Jul 2025 18:35:25 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Vulturu Codrut [CortezZ18 / 8890]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/294990-helper-vulturu-codrut-cortezz18-8890/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#141825;color:#ffffff;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Sanda Mihai</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 22</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Arad</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Proaspat absolvent la facultatea de agricultura</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit aceasta functie pentru ca sunt activ, cunosc bine regulile serverului si imi face placere sa ajut jucatorii noi. Sunt rabdator, comunicativ și mereu dispus sa ofer explicatii clare. Vreau sa contribui la o comunitate organizata si sa asigur o experienta de joc placuta pentru toata lumea.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Mihai dar tovarasii imi spun Miță, doar ce am terminat studiile la facultatea de agricultura, sunt o persoana carismatica, prietenoasa si cu un spirit bun de echipa</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Vulturu Codrut</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Vulturu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 562</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: 6 luni</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: 4-5 ore</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 8890</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 2620$ in banca + un cal (Kladruber Silver)</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Consider ca as fi mult mai implicat fata de altii in aceasta functie, as acorda mai multa atentie playerilor care au nevoie de un admin, as incerca sa aduc idei noi care ar aduce atat playeri cat si un RP cat mai de calitate </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: ajuta playerii noi in caz ca au intrebari, sanctioneaza pe cei care incalca regulamentul, usureaza munca conducerii mari a serverului</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">294990</guid><pubDate>Wed, 16 Jul 2025 12:12:02 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Capatana Alexandru [ AlecSand&#xE9;r / ID: 3611 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/269024-helper-capatana-alexandru-alecsand%C3%A9r-id-3611/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
</p>

<p style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">

</p>

Numele real: Alexandru Mihai<br />
	Varsta reala: 22<br />
	Orasul unde traiti: Sunt plecat din tara locuiesc in Italia<br />
	Cu ce va ocupati: Lucrez<br />
	Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Nu pot zice la perfectie, dar suficient incat sa nu gresesc pe server.<br />
	De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Eu cred ca merit functia de Staff deoarece sunt capabil sa ajut jucatorii cu orice problema intampinata atat in joc, cat si pe Discord.Sunt apt pentru a detine acest grad deoarece am fost Staff si pe alte servere!<br />
	Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Salut, ma numesc Alex, am 22 ani si sunt pasionat de Gaming.Imi place sa ies afara cu tovarasii si sa ma distrez.Sunt o fire mai nebuna, dar cand este ceva serios sunt capabil sa inteleg asta si sa ma comport exemplar.De cand eram mic ma jucam pe calculator.Acum 4-5 ani am descoperit jocul FiveM/RedM.Mi-a placut foarte mult si m-am straduit sa invat regulile serverelor si sa fac un Roleplay cat mai calitativ!Am fost in Staff pe cateva servere mici din Romania si m-am descurcat mereu bine.Imi place mult sa ajut lumea, pentru ca la randul meu am fost ajutat.<br />

</p>

Informatii de pe joc:
</p>

</p>

Numele din joc (Buletin): Capatana Alexandru<br />
	Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): AlecSandér<br />
	Ore jucate pe server: 2700h<br />
	De cat timp jucati pe server: Decembrie 2023<br />
	Cat timp acordati serverului pe zi: 4-8 h pe zi<br />
	Sanctiuni anterioare pe server: Meta-gaming<br />
	ID-ul din joc: 3611<br />
	Averea detinuta in joc: casa, bar, diversi cai<br />
	Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu<br />
	Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): -<br />
	Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa vin cu idei creative care ar putea  ajuta serverul.<br />
	Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Se ocupa cu ajutarea persoanelor care sunt la inceput si remedierea micilor conflicte intre playeri.<br />
	Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? Da (Bandicam fraps obs)?: Nvidia<br />
	Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">269024</guid><pubDate>Sun, 02 Mar 2025 11:45:08 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Lulica Potcovaru [ M A R I O / 5723 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/268988-helper-lulica-potcovaru-m-a-r-i-o-5723/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Lulea Mario</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 17</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Bucuresti</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Elev</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Vazand</span></span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;"> ca este nevoie uneori de membrii staff pe joc</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">, iar acestia uneori nu sunt activi</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">, consider ca merit aceasta functie deoarece ma voi implica in orice mod sa ajut comunitatea prin a fi cat se poate de activ pe tickete cat si sa indrum playerii noi intr</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">-un roleplay de calitate</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">.</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): </span></span>Mă numesc Mario, am 17 ani și sunt un tânăr pasionat de jocuri video si sport. În timpul liber, îmi place să mă joc diverse jocuri.Sunt o persoană calmă, care nu cedează în situații tensionate, preferând să analizez cu atenție înainte de a acționa. Îmi place să fiu prietenos și să aduc zâmbete pe fețele celor din jur, deoarece consider că buna dispoziție și umorul pot face orice situație mai plăcută. Îmi place să fac oamenii să râdă și să se simtă bine, contribuind astfel la o atmosferă pozitivă. Nu iau decizii pripite, ci prefer să analizez toate opțiunile disponibile pentru a găsi soluții cât mai corecte.De asemenea, sunt o persoană corectă și echilibrată, care caută mereu să ia decizii juste și bine gândite.
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Lulica Potcovaru</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): M A R I O</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 1800</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: 20 ianuarie 2024</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: In medie 6-7 ore pe zi.Pot chiar si mai mult vineri,sambata si duminica.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Un singur ban de RDM</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 5723</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 1 Cal ; 2 Carute ; Materiale ; Arme</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: </span></span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">Intrucat timpul meu de joc se va diminua</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">, imi voi aloca din timpul de joc</span><span style="border:0px;font-size:16px;padding:0px;text-align:left;vertical-align:baseline;">, cat si energia sa ajut playerii si comunitatea cu tot ce este nevoie</span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Raspunde playerilor la diferite intrebari,solutioneaza tickete,raporteaza buguri,asigura o buna dezvoltare a serverului prin aplicarea regulamentului intr-un mod cat mai obiectiv.</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">268988</guid><pubDate>Sat, 01 Mar 2025 01:31:29 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Carabina Andrei [ Marcelo Martinez / 2977 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/268986-helper-carabina-andrei-marcelo-martinez-2977/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Cotorobai Andrei Iulian</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 28 de ani</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Bucuresti</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Software Support</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: DA</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: DA</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca odata cu varsta si experientele in viata (fie ele personale sau profesionale), sunt destul de matur astfel incat sa fiu capabil sa imi asum responsabilitatea de a gestiona cu succes solicitarile care vin in urma acestei functii in staff.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Numele meu este Andrei, am 28 de ani locuiesc in Bucuresti si lucrez la o firma de curierat in departamentul Software. In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator, mai merge cate un party, o betie cu baietii, nimic special.</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Carabina Andrei</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): AndrewKrueger(Nume Steam) [dar pe joc in chat am numele Carabina]</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 3000</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: din Noiembrie 2023</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: minim 5 ore pe zi</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server:  DA, in 19.01.2024 - Meta-Gaming</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 2977</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 5000-6000 dolari impachetati</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: NU</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): NU</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Cum este si zicala "Frate, frate dar painea este pe bani" daca ai gresit esti sanctionat indiferent daca ma cunosti IC sau in IRL.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ofera support pentru intrebarile jucatorilor de pe server si rezolva reclamatiile de pe server.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: GeForce Nvidia sau live nelistat pe YT</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">268986</guid><pubDate>Fri, 28 Feb 2025 20:06:09 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Mustuc Orlando [ avacu9527 / ID: 4399]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/268975-helper-mustuc-orlando-avacu9527-id-4399/</link><description><![CDATA[<p>
	Model aplicatie HELPER
</p>

<p>

</p>

<p>
</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele real: Dinu Andrei<br />
	Varsta reala: 17 ani jumate<br />
	Orasul unde traiti: Bucuresti<br />
	Cu ce va ocupati: Liceu<br />
	Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da , sunt de acord !<br />
	Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da , il cunosc la perfectie.<br />
	De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider că merit această funcție deoarece sunt foarte activ pe server, petrecând între 5 și 10 ore zilnic aici. Cunosc foarte bine regulamentul, nu fac favorizări și nu suport acest lucru. Sunt descurcăreț în orice situație, calm și îmi place să ajut jucătorii, având ca scop menținerea unei comunități corecte și frumoase.<br />
	Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Sunt o persoană calmă, atentă și înțelegătoare, care pune mult accent pe egalitate și nu tolerează favorizările. Sunt dedicat în tot ceea ce fac și îmi pun toată energia și munca, fiind mereu concentrat pe ceea ce fac, pentru a nu dezamăgi pe cei care contează pentru mine. Consider că am un comportament adecvat pentru această funcție de helper și pot oferi celor din jurul meu o experiență plăcută.<br />

</p>

<p>
	Informatii de pe joc:
</p>

<p>

</p>

<p>
	Numele din joc (Buletin): Mustuc Orlando<br />
	Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Avacu<br />
	Ore jucate pe server: 750<br />
	De cat timp jucati pe server: Am intrat prima data pe server dupa o luna de la deschiderea serverului.<br />
	Cat timp acordati serverului pe zi: O medie de 5-10 ore<br />
	Sanctiuni anterioare pe server: Nu am nicio sanctiune.<br />
	ID-ul din joc: 4399<br />
	Averea detinuta in joc: Aproximativ 200 otel , 1000$ si un cal Missouri Buckskin cu 1900 de perii.<br />
	Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Ma consider o persoana cu o reputatie foarte buna pe server.<br />
	Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu , chiar ma inteleg foarte bine cu toti membrii staff.<br />
	Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu voi face favorizari , voi petrece mai mult timp pe server si imi voi dedica in mare parte tot timpul asupra problemelor.<br />
	Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Functia de HELPER se ocupa cu rezolvarea ticketelor si cu controlul asupra playeriilor care incalca regulamentul.<br />
	Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur , pot filma cu absolut orice.<br />
	Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da , sunt de acord !
</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">268975</guid><pubDate>Fri, 28 Feb 2025 16:32:23 +0000</pubDate></item><item><title>[ HELPER ] Teki [ Razvan / ID: 1760 ]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/268971-helper-teki-razvan-id-1760/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Razvan</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 20</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Timisoara</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: IT</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Deitin ceva experienta dobandita in acestor ani jucati, cat de redm dar cat si pe fivem, parerea mea ca este necesar sa vii cu un pachet de informatii cum sa gestionezi anumite momente </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt Teki am 20 de ani si sunt pasionat de masini, cod si din cand in cand ma mai uit la fotbal. Lucrez intr-un birou si in timp-ul liber cat timp nu sunt la munca ma joc redm si imi ocup timp-ul cu acest joc </span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Jose Navarro </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Teky</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 55/60</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: o luna </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: cat de mult este posibil </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Nup, din potriva am ajutat cu cateva informatii despre cateva buguri si exploituri </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 1760</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: 400/500 dolarii </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nup din contra, ma inteleg si pot face impresie buna tuturor persoanelor cu care vorbesc si interactionez</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nup </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Ma pot face remarcat din simplu fapt ca ma joc de mult timp redm, pot spune ca am experienta cu anumte situatii in ce tine buguri, exploituri sau alte chestii care te pot avantaja in gameplay, ma pot spune ca sunt diferit din punct de vedere mental asta insemnand ca nu ma enervez usor si sunt calm in majoritatea timpului, experienta cu interactionatul persoanelor pe fivem ca si membru staff</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Poate varia, se poate ocupa cu tot ce tine de functile lui pe care le detine, cat timp are acces la noclip poate supraveghia unele roleplayuri cat si ale bataii, poate tine in frau alte rolaplayuri fortate cat si cele care poate duce intr o extremitate foarte urata, se ocupa cu ticketele din joc cat si cele pe discord, are intrebuintarea sa faca tickete pe joc si sa fie cat mai activ, are intrebuintarea de a bana toti jucatorii toxici sau hackari, in principiul se ocupa cu organizarea buna a serverului </span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Dap</span></span>
	</li>
	<li>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">268971</guid><pubDate>Fri, 28 Feb 2025 14:53:06 +0000</pubDate></item><item><title>[HELPER] Justin Weissman [aDRiaNo17 / 638]</title><link>https://forum.fplayt.ro/index.php?/forums/topic/268964-helper-justin-weissman-adriano17-638/</link><description><![CDATA[<p style="background-color:#161616;color:#efefef;font-size:14px;">
</p>

</p>

<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele real: Adrian</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">arsta reala: 18, în curând 19 ani</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">rasul unde traiti: Baia Mare</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce va ocupati: Mă aflu la liceu, clasa a XII-a.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">unteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><font color="#ffffff">unoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, cunosc regulamentul.</font></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred că merit această funcție pentru că sunt activ, cunosc bine regulile serverului și îmi face plăcere să ajut jucătorii noi. Sunt răbdător, comunicativ și mereu dispus să ofer explicații clare. Vreau să contribui la o comunitate organizată și să asigur o experiență de joc plăcuta pentru toată lumea.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">escrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoană calmă, răbdătoare și responsabilă. Îmi place să lucrez în echipă, să ajut oamenii și să găsesc soluții rapide la probleme. Sunt organizat, atent la detalii și îmi asum responsabilitățile cu seriozitate. Îmi place să învăț lucruri noi și să mă dezvolt în mod constant, atât pe plan personal, cât și profesional.</span></span>
	</li>
</ul>

</p>

</p>

</p>

<li>
		<span style="color:#f1c40f;"><span style="font-size:16px;">N</span></span><span style="color:#ffffff;"><span style="font-size:16px;">umele din joc (Buletin): Justin Weissman</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">N</span><span style="color:#ffffff;">umele din joc (Steam, cel care apare pe chat): aDRiaNo17</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">O</span><span style="color:#ffffff;">re jucate pe server: 710+</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">D</span><span style="color:#ffffff;">e cat timp jucati pe server: Mă joc pe acest server încă de la deschidere, având o pauză în perioada în care whitelist-ul era contra cost. M-am reapucat atunci când au fost deschise aplicațiile pentru whitelist, moment în care am creat o poveste și am depus o cerere, fiind acceptat. Inițial, am intrat în poliție, unde am activat o perioadă, însă ulterior am luat din nou o pauză. M-am întors pe server pe 29 decembrie 2024 și am ales din nou să fac parte din poliție.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">at timp acordati serverului pe zi: În medie, acord serverului aproximativ 5-6 ore pe zi, în funcție de disponibilitatea mea.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">S</span><span style="color:#ffffff;">anctiuni anterioare pe server: Am un singur warn pentru disconnect în roleplay (21:07:50 10/06/2024), a trecut destul de mult timp. Am învățat din această greșeală și m-am asigurat că nu voi mai repeta astfel de situații în viitor.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">I</span><span style="color:#ffffff;">D-ul din joc: 638</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">verea detinuta in joc: În prezent, dețin o avere de aproximativ 17.000$ și un cal Missouri Fox Trotter Sable Champagne.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">V</span><span style="color:#ffffff;">a stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, nu am o reputație proastă pe server.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">ti avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut altercații sau discuții aprinse cu niciun membru al staff-ului.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">e ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu aș face neapărat ceva diferit, ci mi-aș îndeplini sarcinile așa cum trebuie, la fel cum fac și ceilalți membri ai staff-ului. Voi fi atent la nevoile jucătorilor și voi ajuta acolo unde este necesar, respectând regulile și procedurile serverului pentru a contribui la o experiență plăcută pentru toți.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">C</span><span style="color:#ffffff;">u ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper ajută jucătorii cu răspunsuri la întrebările acestora, explică regulile serverului și rezolvă problemele. De asemenea, un Helper monitorizează comportamentul jucătorilor de pe server și raportează orice încălcare a regulamentului către superiorii acestuia din staff, pentru a asigura o experiență plăcută pentru toți.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">A</span><span style="color:#ffffff;">veți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am posibilitatea.</span></span>
	</li>
	<li>
		<span style="font-size:16px;"><span style="color:#f1c40f;">E</span><span style="color:#ffffff;">ști de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, sunt de acord cu acest lucru.</span></span>
	</li>
</ul>
]]></description><guid isPermaLink="false">268964</guid><pubDate>Fri, 28 Feb 2025 13:51:13 +0000</pubDate></item></channel></rss>