The Canadian 2 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Ionescu Alexandru-Gabriel Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Sunt elev in cadrul CEVM , iar unoeri mai profesez in cadrul unor joburi part-time ( de la steward pana la job uri in domeniul logistic ) Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: DA De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Sincer nu sunt cu nimic mai deosebit fata de ceilalti candidati , singurul lucru pe care eu l-as face personal ar fi ca inainte sa ofer o sanctiune si sa incerc sa le explic exact cu ce au gresit ! Consider ca calmitatea pe care o ofer in anumite momente poate fi un avantaj incercand mai intai sa le explic playerilor cu ce au gresit , pentru ca doar spunand-ui greseala respectivului nu rezolvam nimic doar sanctionandu-l pentru ca data viitoare va gresi si va face acelasi lucru ! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Va salut , numele meu este Alex , prietenii mei din lumea virtuala ma stiu cunoscut sub seudonimul de Canadianu sau Canada ! Sunt un baiat simplu de treaba ce incearca sa ajute pe toata lumea , cu un bun simt al umorului , ca si pasiuni baschetul ( jucand baschet de 7 ani ) si jocurile pe calculator ! Pasiunea mea pentru acest domeniu a inceput inca de la o varsta frageda , stricandu-mi mereu calculatorul iar parinti mei platind sume uriase pentru o simpla reinstalare de windows sau alte chestii de genul pe care le puteam rezolva foarte simplu si eu singur ! Am inceput sa ma documentez de pe youtube astfel usor , usor incepand sa prind si eu cat de cat din tainele domeniului it ! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Ploiesteanu Gica Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):The Canadian Ore jucate pe server:600H De cat timp jucati pe server: Din luna Mai , am inceput sa ma joc zi de zi Cat timp acordati serverului pe zi: 3-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Un ban pentru condus non-rp 3 zile ( in luna iulie ) , si un warn pentru Power-Gaming ID-ul din joc:11892 Averea detinuta in joc: 300k bani curati , 320k bani murdari , astasamente in valoare de 200k murdari , prelata cu cap de tir la 150k , bugatti chiron vip , colorado , mustang 67 , BMW e28 , un jet-ski Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu , chiar din contra lumea cand aude de "Canada " ma stie un baiat la locul lui cu o reputatie ok . Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu , mereu cand am avut probleme am vorbit respectuos si daca am gresit mi am asumat ! Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Dupa cum am spus si mai sus , as incerca sa le explic playerilor cu ce au gresit si daca sanctiunea este de o natura minora as incerca sa i iert sau sa le ofer o sanctiune mai mica ! Sunt de parere ca doar spunand-ui repsctivului greseala fara ai explica exact cu ce a gresit si ai spune alte alternative roleplay ce ar fi putut face ca sa evite aceasta greseala este egala cu 0 pentru ca el va gresii si va continua sa greseasca incontinuare repetand greseala ! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor in cazul in care acestea detin o intrebare sau nu stiu anumite comenzi ce i ar putea ajuta intr - o actiune rp sau nu stiu daca este corect sa faca un anumit tip de rp , practic helperul se ocupa cu ajutarea playerilor in momentul in care este intrebat ! Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro XtreMm 11 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 (edited) Sunt contra acestei aplicații din simplul fapt ca nu cunoaște regulamentul serverului scris. Este o persoană destul de problematică cand vine vorba de intercatiune pe server. Pe lângă toate astea a fost iertat de multe ori la tickete pentru suferințe si alte probleme. Este o persoană foarte toxică și nu poate accepta sa piardă un rp, face ticket de fiecare data pentru motive care nu există pentru ca nu știe regulamentul. Edited October 11, 2021 by Pro XtreMm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Canadian 2 Posted October 13, 2021 Author Share Posted October 13, 2021 Datorita faptului ca tu nu ai avut cea mai buna interacțiune cu mine personal , asta nu înseamnă că celelalte persoand cu care am interacționat au avut aceeași părere negativa , din contra după cum am și spus majoritatea persoanelor cu care am interacționat au o părere buna ! Mulțumesc anticipat pentru atenție! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 105 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts