AZEY1337 59 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Informatii din viata reala: Numele real: Andrei. Varsta reala: 22 de ani. Orasul unde traiti: Constanța. Cu ce va ocupati: Student. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord cu această regulă și voi lăsa prieteniile deoparte și voi acționa corect orice ar fi. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Pe o scară de la 1 la 10 aș putea spune un 9, toți avem mici greșeli. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): În trecut am deținut funcția de Moderator cât de terminat aș fi fost eu și pot spune că m-am descurcat, cu bune cu rele mi-am îndeplinit sarcinile pe care le aveam de făcut, cunosc regulamentul server-ului, cunosc marea majoritate a situațiilor care se pot petrece la un ticket și pot spune că sunt o persoană ce știe să explice, care acordă timp ticketelor atât pe support / in-game / ticket, în altă măsură a situației cunosc server-ul în mare parte, pot oferii indicații cât mai bune, răspunsuri la întrebări legate de job-uri ș.a.m.d. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut, mă numesc Andrei sau cum mă cunoaște lumea pe online 'Azey', am frumoasa vârstă de 22 de ani împliniți pe 5 August, sunt din Constanța, sunt o persoană cu capul pe umeri, un om cu care poți vorbii chiar dacă sunt eu mai terminat câteodată, sunt o persoană ce iubește munca în echipă, un baiat dedicat care este dispus să învețe și să coopereze cât mai mult pentru a face o treabă cât mai bună. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Mendez Juan Hernandez Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): AZEY - FPLAYT.RO Ore jucate pe server: 1870.25 De cat timp jucati pe server: De pe data de 22/03/2020 Cat timp acordati serverului pe zi: 6-8 ore în funcție de programul meu. Sanctiuni anterioare pe server: 2 warn-uri plătite / 1 ban prov. de 3 zile. ID-ul din joc: 13. Averea detinuta in joc: BMW M5 VIP, DACIA DUSTER, DACIA 1310, KOENIGSEGG AGERA RS, Ceas AP Diamond&Gold + 405,000$ în bancă. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu știu asta, nu multă lume mă înghite dar nu sunt nici puține persoanele care mă plac așa că aș zice un 50/50 aici, și proastă și bună. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut deoarece mă comport normal, am cei 7 ani de acasă și știu cum să vorbesc cu o persoană. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Aș oferii o implicare mult mai mare decât seria trecută când am fost în staff, mă voi ocupa mult mai mult de server, voi ajuta la RP-uri stând spec pentru a nu face greșeli, voi coordona jucătorii cu informații folositoare pentru un joc cât mai plăcut și voi fi cât mai prompt în ceea ce privește regulamentul și strictețea acestuia! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupă cu moderarea chat-ului, cu ticketele de asistență admin atunci când se creează un fail sau un jucător are nevoie de ajutor, cu îndrumarea jucătorilor pentru a avea un joc cât mai plăcut, cu micile tickete de pe discord în care sancțiunea dată este cât se poate de clară pentru a fi acordată sau cu răspunsuri în acele tickete, cu ștergerea mașinilor în cazul în care nu sunt jucători ce dețin gradul de 'delVeh'. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am această posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da sunt de acord cu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexp 23 Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 +rep, merita o sansa inapoi in staff, m-a ajutat ca player nou sa inteleg totul pe sv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 112 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts