Jump to content
×
×
  • Create New...

[CV]Dumitru Denis[20484]


Recommended Posts

1.1 Nume: Dumitru1.2 Prenume: Denis1.3 Sex: Masculin1.4 Vârsta: Am varsta de 24 de ani.1.5 Înălțime: Am intaltimea de 1.85.1.6 Greutate: Am 68 de kg.1.7 Naționalitate: Roman1.8 Adresă:-1.9 Număr de telefon: 789-5734

 

 

INFORMAȚII LEGALE [2.0]

 

2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da, sunt.2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu.2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu.2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: Da.2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați:  Nu.2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu.2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu.2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, cu 2 amenda si o data  mi-a fost suspendat permisul ca n-am  oprit  la stop la timp, pentru acest motiv am amendele si permisu.In rest nimci2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da.2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da, nu am apucat sa franez la timp camionul la semnul de "STOP"2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da.2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da, mai am in Engleza.

 

 

 

INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0]

 

3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: Da.3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:Da, 2, in ambele acceptat, aproximativ ambele in vara

3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Da..3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:Am mai aplicat de 2 ori la medic, ambele dati CV Acceptat, de 2 ori in politie, ambele respinse 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Mecanic,Sofer pe Tir,Sofer pe autobuz,pescar,Uber, Medic-Rezident +(HR)

 

 

 

ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0]

 

De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Vreau sa ma alatur in "Los Santos Medical Departament" deoarece  vreau sa ajut sa salvez vieti, ca vad ca nu prea sunt angajazati si am venit in ajutor!Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Cred ca ma diferentiaza constientele avute din alte orase si limbila "straina" pe care o cunosc.

 

 

 

(( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] ))

 

4.1 Prenume:Denis4.2 Vârsta: 16

4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Pitesti4.4 De când vă jucați GTA V?: Din 2017 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: Din Feb/Martie4.6 Cate ore aveti pe server?: Am peste 300 de ore.4.7 Ce ID aveti in joc ?: 20484 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: 2-3 ore4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: Un jail pt ca am fost "offroad" cu o masina mai joasa5.0 Alte informații:Multumesc pentru timpul acordat, Pitesti forta.(Nu ma injura Moreco/Aline le-am dat copy paste si asa le-a dat).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share