Sign in to follow this  
Carlito

▶️ REGULAMENT - Jafuri Persoane ?

Recommended Posts

dOAHDH8.jpg

IRQYDDd.png
Regulament - Jafuri Persoane


In momentul in care vreti sa JEFUITI o PERSOANA trebuie sa respectati urmatoarele reguli:


  • 1.1) Aveti voie sa jefuiti doar seara incepand de la 20:0008:00, de la 08:01 - 19:59 NU AVETI VOIE SA JEFUITI NICI O PERSOANA. 

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta din cateva motive simple, in realitate cazurile de jaf pe timp de zii sunt foarte scazute, iar prin aceasta regula dorim ca jucatorii sa mai faca si alte lucruri inafara de a jefuii. Adica mai pe scurt sa se mai faca si alte timpuri de roleplay.


  • 1.2) Nu aveti voie sa jefuiti o persoana in sau langa Banca / Magazin / Peco / Bancomat

EXPLICATIE: Teoretic in realitate in aceste zone sunt camere de supraveghere, iar prin acest lucru sunt extrem de putine persoane care si-ar asuma acest risc sa jefuiasca o persoana.


  • 1.3) Nu aveti voie sa jefuiti persoanele care fac un job legal si sunt prinsi la locul de munca, adica ori cu masina de job ori in locul in care trebuie sa faca jobul respectiv. In atata timp cat aceste persoane sunt in afara jobului aceasta regula nu se aplica!

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta dintr-un motiv foarte simplu, dorim ca persoanele care incearca sa mearga pe o cale legala sa nu fie jefuita din 5 in 5 minute si sa fie practic obligati sa treaga pe o parte ilegala pentru a se putea juca cat de cat linistiti. In plus nu este roleplay sa jefuiesti acele persoanele care lucreaza la joburile mentionate mai sus, deoarece sunt extrem de rare cazurile in care acele persoane ar putea fii jefuite.


  • 1.4) Nu aveti voie sa jefuiti Politisti / Medici ( Nu se aplica regula daca Politistii / Medicii sunt OFF-DUTY, adica fara masina de serviciu si uniforma. )

EXPLICATIE: In realitate cazurile in care un Politist sau Medic sa fie jefuiti sunt extrem de rare, iar nimeni nu si-ar asuma acest risc fiind intreg la cap, dar daca acestia sunt OFF-Duty aveti dreptul sa ii jefuiti.


  • 1.5) Nu mai aveti voie sa jefuiti aceeasi persoana timp de 3 ORE!

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta deoarece este destul de frustrant sa fii jefuit de aceeasi persoana de mai multe ori intr-un timp scurt, iar prin aceasta regula incercam sa evitam certurile intre playeri cum ca o persoana vaneaza o anumita persoana doar sa o jefuiasca.


  • 1.6) Nu aveti voie sa fortati o persoana sa scoata banii din banca pentru a il jefuii.

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta deoarece intervine si regula de mai sus [ 1.2 ], prin care va este interzis sa jefuiti o persoana la banca sau bancomat.


  • 1.7) Aveti dreptul sa jefuiti o persoana de absolut tot ce detine pe el si din masina pe care o conduce, dar nu aveti voie sa il fortati sa scoata toate masinile din garaj pentru a le jefuii.

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta deoarece in realitate poti fura tot ce are pe el si in masina pe care o conduce, dar nu ii poti spune sa aduca toate masinile sa le jefuiesti deoarece acolo intervine Fail-RP.


  • 1.8) Nu aveti voie sa omorati o persoana si sa o jefuiti sau invers sa jefuiti o persoana, iar dupa sa o omorati. Daca in momentul in care voi amenintati persoana respectiva sa va dea lucrurile pe care le doriti si acesta refuza sa vi dea puteti sa ii omorati si sa faceti roleplay ca furati banii de la el. ( Daca nici asa nu va ofera bunurile chemati un admin sau faceti o reclamatie pe forum la sectiunea corespunzatoare. ) [ CLICK AICI ]

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta deoarece prin regulament se interzice Rob & Kill. Ideea acestei regule este ca in realitate cazurile in care o persoana este jefuita, iar apoi omorata sunt extrem de rare. In general lumea fura ceva si fuge.


  • 1.9) Un membru al mafiei are dreptul sa jefuiasca indiferent de ora la locatiile ilegale detinute obiectele pe care le procura persoana respectiva ( Droguri / Atasamente / Incarcatoare / Carduri / Tigari / Bani Murdari ) doar in cazul in care persoana pe care o jefuieste refuza sa plateasca taxa de protectie la locatia respectiva. Daca plateste taxa nu mai are dreptul sa il jefuiasca!

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost facuta deoarece multe persoane profitau de regula [ 1.1 ], iar in cazul in care erau prinsi refuzau sa plateasca taxa si plecau de la locatie cu obiectele ilegale deja procurate.


  • Like 22

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this