Jump to content
  • Create New...

[CV] Gica Ploiesteanu [11892]

Recommended Posts

WEAZEL NEWS

Aplicatie ( Curriculum Vitae (CV) )

INFORMAȚII GENERALE [1.0]

1.1 Nume:Ploiesteanu
1.2 Prenume:Gica
1.3 Sex: M
1.4 Vârsta:25
1.5 Număr de telefon:326-6187

INFORMAȚII LEGALE [2.0]

2.1 Sunteți un cetățean legal al orasului Los Santos?DA
2.2 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:DA
2.3 Sunteți în posesia unui brevet de pilot valabil?:DA
2.4 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:DA
2.5 Care este pozitia pentru care aplicati (Manager/Redactor Sef/Redactor/Editor Video/Cameraman/Prezentator/Reporteri/Paparazzi/Designer)?:In principiu sunt 4 posturi pe  care cred ca m as potrivi prezentator , redactor , paparazzi sau reporter
2.6 De ce vrei să te alături organizatiei Weazel News ? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Sunt de parere ca in orasul Los Santos, pe fondul absentei unui organism de presa permanent, exista nenumarate nedreptati care sunt omise, neconstatate sau tainuite, astfel acestea nefiind solutionate de nicio autoritate publica. Cu prilejul infiintarii organizatiei de presa Weazel News, cred ca o parte din aceste fapte pot fi descoperite, analizate, investigate si facute publice, pentru a asigura informarea corecta si completa a cetatenilor orasului. In consecinta, imi doresc sa am o oarecare contributie in reforma sociala vestita de punerea in functiune a acestei structuri de presa si sunt dispus sa imi folosesc capacitatile si abilitatile pentru a asigura buna functionare a acesteia.
2.7 Ce te diferențiază de ceilalți candidați? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Consider ca toti avem sanse egale , un plus pe care l as avea ar fi faptul ca sunt o persoane destul de cunoscuta si influenta in acest oras , sunt de parere ca  fiecare dintre noi ar merita o sansa deoarece cu toti avem ceva special ce asteapta sa fie descoperit. Am o experientaq vasta in pilotaj peste 1000h de zbor  spunand astfel ca as putea fi un pilot desavarsit in aceasta organizatie .

INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0]

3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Weazel News în trecut?:Nu
3.2 Dacă da, specificați și verdictul dat de Directorul Organizatiei Weazel News?:-
3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Petrolist , medic , politist , pilot de avion

INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [4.0]

4.1 Prenume:Alexandru
4.2 Vârsta:17
4.3 Oraș sau localitate de proveniență:Bucuresti
4.4 De când vă jucați GTA V?:din 2019
4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT?:8 luni
4.6 Cate ore aveti pe server?: 1000h
4.7 Ce ID aveti in joc ? :11892
4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?:2-3h
4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?:1 warn de pg si un ban de condus non rp 
5.0 Alte informații:-

Weazel News Los Santos

CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT
Sunteți așteptat /
ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare.

Director Olteanu Catalin
(Discord: Olteanu#6656)