Jump to content
  • Create New...

[ HELPER ] Ruby Silks [ PINKKK / 3271 ]

PINKKK
 Share

Recommended Posts

Numele real: Ana-Maria Balan
Varsta reala: 34
Orasul unde traiti: Bucuresti
Cu ce va ocupati: Detin o mica afacere.
Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Desi nu cunosc regulamentul la perfectiune, inteleg principiile sale fundamentale si sunt deschisa sa invat si sa ma perfectionez incontinuu.
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit deoarece vreau sa ajut comunitatea si petrec destul de mult timp pe server in special seara/noaptea. In calitate de Helper , as putea sa impartasesc din cunostintele mele si experienta mea, ghidand jucatorii , contribuind la crearea unei comunitati unite .
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Imi place sa ajut oamenii si sa ii vad progresand, sunt sociabila si mereu deschisa sa invat lucruri noi . Pasiunea mea pentru jocuri a inceput la 16 ani si de atunci am continuat sa explorez aceasta lume, incepand cu CS 1.6, BDO, LoL. Aceasta experienta imi permite sa inteleg nevoile si cu care se confrunta playerii.

Informatii de pe joc:

Numele din joc (Buletin): Ruby Silks
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): PINKKK
Ore jucate pe server: 1500
De cat timp jucati pe server: Din luna decembrie 2023
Cat timp acordati serverului pe zi: intre 5 si 9 ore.
Sanctiuni anterioare pe server: NU
ID-ul din joc: 3271
Averea detinuta in joc: 6 CAI , 5000$ , Casa Owanjila nr1 , Carute, Barca
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: NU
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): NU
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu as face nimic diferit , as urma regulamentul serverului si sa il aplic cat pot de corect. Pe parcurs capat mai mult experienta si daca pot sa ajut cu idei, o fac cu placere.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu mentinerea unui mediu placut pe server , cu ajutatul playerilor prin tickete si pe chat/discord.
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da

• Like 8