d0d0lici 2 Posted June 12, 2024 Share Posted June 12, 2024 (edited) Informatii din viata reala: Numele real:Alexandru Varsta reala:27 Orasul unde traiti: Stafford (Anglia) Cu ce va ocupati: Lucrez intr-un depozit de Logistica in England Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:DA Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: DA De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Imi palce foarte mult aceasta comunitate si doresc sa ajut cu experienta mea pe care am dobandit-o pe server.Imi place sa petrec timp pe server ,fiind corect si constiincios in toate situatile mele ,lucrez foarte bine in echipa si sunt comunicativ si intelegator indiferent de situatie . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Tyrone Jhosua Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Pistruiatu Ore jucate pe server:1020 De cat timp jucati pe server: De la deschiderea servarului Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6 Sanctiuni anterioare pe server: 1 warn ID-ul din joc:1117 Averea detinuta in joc: 5000$ , 5 cai ,casa ,2 barci si toate carutele de joburi Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As ajuta comunitatea sa evolueze prin experienta dobandita pe server prin comunicare intre playeri si orice jucator sa fie informat cu privire la noutati si schimbarile servarului . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolvarea situatiilor de roleplay mai buna a servarului indifirent de situatie Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da Edited June 12, 2024 by d0d0lici 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d22tny 30 Posted June 17, 2024 Share Posted June 17, 2024 CERERE ACCEPTATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts