Jump to content
×
×
  • Create New...

[ HELPER ] Alx DoDy [ Al3xDoDy / ID: 31771 ]


Recommended Posts

Informatii din viata reala:

 

Numele real: Dodita Alexandru
Varsta reala: 20
Orasul unde traiti: Cluj
Cu ce va ocupati: In momentul de fata ma ocup doar cu facultatea.
Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Absolut.
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Consider ca da si incerc sa-l perfectionez pe zi ce trece.
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Doresc aceasta functie deoarece imi place sa ma implic in buna organizare a lucrurilor, dovada fiind si statutul de director al departamentului de penitenciar.
Consider ca merit aceasta functie datorita seriozitatii cu care tratez lucrurile, egalitatii ce le-o dau playerilor datorita faptului ca nu imi place sa fac favorisme, dar si obiceiul de auto-educare si continua evolutie pe care-l am.
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Luand in considerare parerile celorlalti despre mine si privindu-ma din exterior ma consider o persoana serioasa, ambitioasa cu un statut de lider, intr-o continua cautare de lucruri noi si interesante, o gandire logica ce ma descrie, aptitudinea de a ameliora un conflict dar si empatizarea cu cei din jur. Mai mult as lasa actiunile mele sa ma descrie.
 

Informatii de pe joc:

  

Numele din joc (Buletin): Alx DoDy
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): DoDy
Ore jucate pe server: 788776565_Screenshot(364).png.5ec4c14fe927906ec4c8faa3fe22c625.png
De cat timp jucati pe server: Pe server am intrat prima data cred ca in august-septembrie, dar serios joc de prin octombrie, moment in care am lasat toate prostiile.
Cat timp acordati serverului pe zi: La un simplu calcul ajung undeva la o medie de 6-8 ore, depinzand si de zi si facultate. Luand in considerare si faptul ca in aplicatia pentru politie de pe 23.11 aveam doar 350 de ore.
Sanctiuni anterioare pe server: Am primit 2 ban-uri de bug-abuze (anti-afk) din dorinta mea de a ajunge cat mai rapid la jobul de "trucker", job pe care nici nu l-am mai experimentat. Dupa acestea mi-am dat seama de seriozatatea serverului pe care ma aflu si am incetat din a mai face vreo tampenie.
ID-ul din joc: 31771
Averea detinuta in joc: Cateva masini ieftine, un Chiron si un Veneno cu FPT si cash aprox 10 mil.
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, ba chiar ma inteleg cu toata lumea cu care ma intalnesc.
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu consider atacul la perosanele care isi fac treaba ca fiind unul folositor.
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As avea o activitate mai mare pe tickete, mai ales pe orele nocturne unde am vazut ca exista un gol in acest sens.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un HELPER, din perspectiva mea, se ocupa atat cu rezolvarea nelamuririlor playerilor (noi sau vechi), cat si cu rezolvarea problemelor mai serioase, dar si cu buna organizare si desfasurare a serverului.
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, desigur. In momentul de fata folosesc Instant Replay-ul de la NVidia.
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, total de acord.

Link to comment
Share on other sites

+rep si de la mine, personal consider ca are capacitatea de a nu dezamagi printre multe alte calitati. Semnat STORM.

Edited by RAMPAGE
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share