Jump to content
×
×
  • Create New...

[ HELPER ] Miller Frankie [ Tonyey / ID: 73 ]


Recommended Posts

  • Numele real: Penciu Antonio
  • Varsta reala: 16
  • Orasul unde traiti: Londra
  • Cu ce va ocupati: Student
  • Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Un membru staff care își merită funcția trebuie sa fie obiectiv in absolut orice situație indiferent de persoanele implicate, deci da, sunt de acord.
  • Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Pot spune ca stiu la perfecție regulamentul scris al serverului, regulile nescrise pot spune ca le stăpânesc, dar mereu e loc de o mai bună experiență pentru dezvoltarea personală.
  • De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider că merit această funcție deoarece imi dedic foarte mult timp serverului, FiveM ul fiind jocul principal. Timpul pe care il am este doar un avantaj pe care l pot gestiona in asa fel încât să ajut comunitatea prin rezolvarea ticketelor de pe discord, de pe server si de oriunde se cere ajutorul. Avand in vedere experiența pe care o am pe acest server de atâtea wipeuri pot spune ca pot gestiona foarte ușor ticketele si pot sa fiu foarte constructiv in ceea ce fac.
  • Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt elev in clasa a XII - a, imi place sa imi petrec timpul ieșind afară cu prietenii si jucandu-ma pe calculator.Sunt de felul meu o persoană constructivă, atentă la detalii, personal consider asta un avantaj deoarece daca as fi staff, nu as putea sa fiu prostit de către playeri ca sa abuzeze de reviveuri in prostie si de tp uri pe motive inventate. Mă consider destul de calm si de rațional, imi place să gândesc de 2 ori înainte de a lua o decizie pentru a ma asigura ca nu este una pripită. Nu sunt toate judecățile mele corecte întotdeauna dar pot spune ca niciodată nu o sa mi bat joc de munca mea, daca mi s-ar oferi șansa de a intra in staff o sa dovedesc ca sunt capabil sa muncesc si sa tratez această funcție pe măsură.

 

  • Numele din joc (Buletin): Miller Frankie
  • Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Tonyey
  • Ore jucate pe server: 1613
  • De cat timp jucati pe server: 3 ani
  • Cat timp acordati serverului pe zi: 7-9 ore
  • Sanctiuni anterioare pe server: 1 ban provizoriu pentru meta gaming
  • ID-ul din joc: 73
  • Averea detinuta in joc: 3,000,000 cash , 30% din Magazinul Mirror , Porsche 911 , o rulota
  • Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu
  • Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Pai in primul rand mi-as dedica mai mult timp FiveM ului si mai puțin timp pentru celelalte jocuri pe care le mai jucam din cand in cand. Daca as fi membru staff as fi mult mai riguros si as fi mai atent la orice player de pe server chit ca as sta pe tickete chit ca as face rp, si in rp as fi atent ca toata lumea să meargă asa cum ar trebui prin oras si sa roleze in funcție de gravitate accidentele, etc. Prin urmare as face tot ce imi sta in putere sa pot sa fac lumea in primul rand sa înțeleagă greșeala pe care o comit pentru ca majoritatea playerilor fiind de o vârstă destul de mică, tratează totul superficial si au impresia ca regulile se tratează in gluma si ca scapa cu jailuri de nu știu câte ore asa cum sunt obișnuiți de pe alte comuninati.Scopul meu principal este sa fac playerii sa înțeleagă dintr o perspectivă logică ce au de făcut pentru ca până la urma orice regulă nescris / scrisă este logică, trebuie doar sa învețe cum sa isi puna întrebarea, ba , oare în viața reala cum as face ..? Nu sunt genul ala de persoană care sa sancționeze direct gata ban 3 zile condus non rp. Sancțiunile mi se par absolut degeaba daca playerul respectiv nu spune cu gura lui ca a înțeles cu ce a greșit, bineînțeles sa nu o faca doar ca sa scape mai ieftin, sa spună si sa si creadă ce spune. Dupa ce playerul înțelege cu adevărat cu ce a greșit, sunt probabilități mult mai mici sa nu facă aceași greșeală daca el chiar isi dorește sa se joace frumos pe server, daca nu, se poate observă din sancțiunile pe care le acumulează pe parcurs.
  • Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper se ocupa cu administrarea si gestionarea comunitatii, in general, prin ticketele de pe server unde orice membru staff trebuie sa si acorde timp pentru a se asigura ca jucătorul respectiv a fost lămurit cu problema/ curiozitatea / reclamația respectivă. Asemenea si prin ticketele de pe discord, unde un Helper încearcă, in funcție de cerinta din ticket, sa rezolve nelămurirea / problema respectiva. Totodată un membru staff trebuie sa fie implicat pe server pentru ca prin implicarea adusă serverului automat se acumulează mai multe informații utile care pot sa fie de folos in viitor. In al 2 lea rand daca ești dedicat severului poți sa depistezi mai ușor bugurile si sa le raportezi de îndată scripterilor, sau ajuta la prinderea mai ușoară a hackerilor. In concluzie un membru staff trebuie sa fie implicat și dedicat in ceea ce face.
  • Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am posibilitatea.
  • Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share