daryus112334 0 Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 1.1 Nume:Darius 1.2 Prenume:Haret 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta:21 1.5 Înălțime:1.90 1.6 Greutate:80 1.7 Naționalitate:roman 1.8 Adresă:nu am casa inca 1.9 Număr de telefon:355-8416 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?:nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:da nu am avut permis de motor 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:da 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:da in engelza si flamanda INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?:da 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:respins 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:nu 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o:casier si mechanic ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):De cand eram mic aveam o atractie asupra medicinei. Tatal meu a fost un medic deosebit si mereu stateam pe langa el tragand cu ochiul sa vad ce face. El ma invatat ce inseamna sa ti pui viata in pericol pentru altcineva, sa iau mereu deciziile corecte in scurt timp deoarece viata cuiva este in mainile tale si nu poti astepta. Imi doresc sa pot ajunge macar pe jumatate cat ce a fost el sau poate chiar sa l si depasesc si sa i continui drumul pe care el l a inceput. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Sunt o persoana calma si invat foarte repede ceea ce ma va ajuta foarte mult in aceasta meserie. Sunt rabdator si lucrez foarte bine in echipa. Cunosc faptul ca SMURD ul este o meseria foarte frumoasa dar extraoridar de grea ceea ce unora le este greu sa inteleaga si depun CV uri crezand ca totul este usor si vor castiga foarte multi bani. Pentru mine vietile oamenilor sunt de 100 de ori mai presus decat banii pe care ii voi castiga. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume:Daryus 4.2 Vârsta:14 4.3 Oraș sau localitate de proveniență:bacau romania 4.4 De când vă jucați GTA V?:de mult timp nu stiu exact 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?:de 2 ani cred dar miam luat ck 4.6 Cate ore aveti pe server?: 139,79 4.7 Ce ID aveti in joc ?:75163 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?:5-6 ore 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?:nu 5.0 Alte informații:sunt din belgia am 14 ani sunt pasionat de box mma kikbox si de biciclete si bat la tobe 1,65 si sper sa fiu admis ca am mai incercat de mai mult ori sper de data asta sa fiu admis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shades 6 Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 BIROUL DE RESURSE UMANE - Spitalul Județean de Urgențe Viceroy Buna ziua, Dorim să vă aducem la cunoștință că CV-ul dumneavoastră a fost analizat de către specialiștii noștri din cadrul departamentului de resurse umane rezultatul fiind unul negativ, astfel ați fost declarat RESPINS! Nu ai respectat modelul de CV (titlu) Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați: Antonio02 Cu respect, Director Adjunct Antonio Shades Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts