Eduardo33 0 Posted September 1, 2024 Share Posted September 1, 2024 Nume Reclamant si ID: Eduardo Paraschiv 114680 Nume Reclamat si ID: Cristi Verceti din cate am inteles si P-09 daca nu ma insel Data/Ora: 1.09.2024 aprox ora 14:10 Regula incalcata (din regulament): Abuz de functie O explicatie a actiunii: Vorbeam linistit cu un prieten si glumeam iar dansul vine si ma bate cu bastonul, eu am reusit sa fug din celula Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Maritori: prietenul meu cu nume in buletin Ice Cube Alte informatii: nu am 854447409_AbuzFunctieDovada.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3NOM1337 0 Posted March 5 Share Posted March 5 Buna ziua! Dorim sa va informam ca pentru a va fi luata in considerare cererea de audienta, veti fi nevoit sa completati formularul pentru cereri de audienta, de mai jos. Link catre formularul pentru cereri de audienta Daca nu veti completa formularul, va aducem la cunostiinta ca cererea dumneavoastra de audienta nu va fi luata in considerare! Cu stima, Supervizor RELATII PUBLICE, Carlos Andrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts