Robicaa 0 Posted September 5 Share Posted September 5 INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Popovici 1.2 Prenume: Robert 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 23 1.5 Înălțime: 1.95m 1.6 Greutate: 90 Kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: Nu am o adresa stabila momentan 1.9 Număr de telefon: 310-5875 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu,nu sufar de vreo boala cronica 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu am fost niciodata arestat pentru o infractiune 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu,nu am facut asta niciodata 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu am primit 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Cunosc foarte bine limba engleza INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da , am mai trimis o aplicatie 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Acceptat 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am fost tirist o perioada indelungata , iar dupa am inceput sa practic jobul de curier ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Dorința mea de a mă alătura Departamentului de Poliție din Los Santos este motivată de pasiunea mea pentru justiție și dorința de a contribui la siguranța și bunăstarea comunității. Los Santos este un oraș vibrant și dinamic, dar și unul cu provocări specifice legate de criminalitate, siguranță publică și ordine. Cred că munca unui ofițer de poliție în acest mediu poate avea un impact real și semnificativ asupra vieții oamenilor, iar eu sunt determinat să fac parte din această schimbare pozitivă.Sunt atras de oportunitatea de a lucra într-un departament care pune un accent puternic pe integritate, profesionalism și colaborare. Sunt conștient de faptul că lucrul în poliție presupune nu doar aplicarea legii, ci și construirea unor relații de încredere cu cetățenii. Consider că empatia, comunicarea eficientă și respectul față de diversitatea culturală a orașului sunt esențiale în acest rol. De asemenea, mă motivează posibilitatea de a învăța și de a mă dezvolta profesional într-un mediu stimulant, în care voi putea face față provocărilor diverse și complexe.În plus, consider că am abilități care se potrivesc bine cu cerințele acestui rol. Sunt disciplinat, atent la detalii și capabil să gestionez situații stresante cu calm și rațiune. În cadrul Departamentului de Poliție din Los Santos, văd o șansă de a-mi pune în aplicare aceste calități, contribuind la menținerea siguranței publice și la asigurarea ordinii în comunitate.Îmi doresc să fac parte din această echipă pentru a putea proteja și servi cetățenii orașului Los Santos, asigurându-mă că orașul rămâne un loc sigur și echitabil pentru toți. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Ceea ce mă diferențiază de ceilalți candidați este combinația unică de competențe tehnice solide, creativitate și capacitatea de a gândi strategic. Sunt o persoană extrem de motivată, care nu doar își îndeplinește sarcinile, dar caută constant moduri de a aduce inovație și eficiență în proiectele la care lucrez. Am o abilitate excelentă de a prioritiza și gestiona timpul, reușind să îmi respect termenele limită chiar și în condiții de presiune ridicată.Experiența mea variată în domenii diverse îmi permite să înțeleg rapid noi concepte și să mă adaptez la medii dinamice. În plus, sunt un bun comunicator, capabil să transmit idei complexe într-un mod clar și accesibil, atât colegilor, cât și clienților. Mă implic activ în dezvoltarea echipei, oferind sprijin și feedback constructiv pentru a asigura succesul colectiv. Totodată, sunt deschis la noi provocări și învățare continuă, ceea ce mă face un candidat flexibil și mereu orientat spre progres. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Robert 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 16 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Targu Mures 5.4 De când vă jucați GTA V? : 5 Ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? De 3 ani de zile 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 3430 de ore jucate 5.7 Ce ID aveti in joc? : 743 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații: Nu am alte precizari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nea Gabi 31 Posted September 5 Share Posted September 5 DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!(nu mai incerca) DATA SEMNATURA 05/09/2022 COMISAR SEF Nea Gabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts