almightySyT 0 Posted September 7 Share Posted September 7 Informatii din viata reala: Numele real: Prodan George Florentiu Varsta reala:18 Orasul unde traiti: Tecuci (umbraresti) Cu ce va ocupati: Nimic, imi ajut parintii in agricultura Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Nu zic ca merit eu functia asta, deoarece multi isi doresc functia aceasta, chiar daca nu as fii acceptat as mai incerca odata data viitoare, acum si din punctul meu, mi-as dorii functia, nu spun ca o merit pentru experienta bunicica pe care o am. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Prodan George Florentiu, am 18 ani si locuiesc in Tecuci, un oras foarte frumos si primitor. De fel sunt o persoana glumeata si putin gelos pe alte persoane. Pot spune ca sunt o persoana dependenta de jocurile pe calculator, ceea ce nu este foarte bine. Nu imi place sa fiu luat peste picior sau sa iau eu de asemenea pe cineva peste picior. Sunt o persoana inalta cu o inaltime de 170cm si 67kg. In timpul liber imi place sa fac sport, ori sa ma joc footbal. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Prodan George Florentiu Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): GIGI Ore jucate pe server: 1580 De cat timp jucati pe server: 2 ani daca nu ma insel Cat timp acordati serverului pe zi: Nu am un timp acordat anume, stau random, n-am tinut cont niciodata, dar stau. Sanctiuni anterioare pe server: Warn pentru condus non-roleplay, si un ban permanent acum 1 an cred sau mai bine ID-ul din joc: 70355 Averea detinuta in joc: 3,3milioane cash, hellion,vetir,submarin,maverick. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Pai, o diferenta este ca cu aceasta functie voi ajuta mai multe persoane. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu asigurarea orasului de incarcarea regulament-ului si a persoanelor care nu il respecta. Ca helper te ocupi de ajutarea persoanelor care doresc unele informatii, bineinteles care nu trebuiesc aflate IC. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
David1337 30 Posted September 10 Share Posted September 10 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts