Jump to content
×
×
  • Create New...

[HELPER] Alvarez Fabrizio | rockseN [ 10410 ]


Recommended Posts

Informatii din viata reala:


    Numele real: Fonoș Fabian

    Varsta reala: 18

    Orasul unde traiti: Locuiesc de aproximativ 8 ani de zile în orașul Augsburg situat în Germania. Înainte de a lua decizia de a părăsi țară mea natală pentru a-mi creea un viitor mai bun, am locuit în Timișoara.

    Cu ce va ocupati: Am lucrat ca și barman/ospătar într-un Restaurant dar prin urmare am ajuns să demisionez iar recent angajându-mă din nou la BMW.
    Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur, corectitudinea este pe primul loc.
    Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: După foarte mult timp petrecut pe comunitățile am reușit să capăt o experiență destul de mare învâțând regulamentul la perfecție și totodată procedurile în diferite situații.
   
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): După părerea mea merit această funcție din cauza caracterului  meu și dedicarea mea, dar acest lucru nu îl pot decide eu, dar oriunde am fost și în orice domeniu am lucrat am lăsat o impresie bună în spatele meu cu ajutorul comportamentului meu și dedicarea mea. Pe această comunitate având în vedere că nu am o vechime foarte mare am reușit într-un timp foarte scurt să mă împrietenesc cu diferite persoane prin simplul fapt că am simțul umorului și totodată seriozitatea mea când nu mai este vorbă de glumă. Timpul meu a fost mereu dedicat pentru ”plăcerile” mele indiferent de situație, învâtând lucruri noi și totodată ajutând mai departe. În trecut am reușit să mențin propriul meu ”server” timp de 4 luni cu 150/200 jucători constant dar din păcate dedicarea de care avea nevoie acest ”proiect” nu a putut ajunge mai departe din cauza timpului.
    Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Mă numesc Fabian, 18 ani și am pasiunea de a-mi dedica timpul liber jucându-mă pe calculator. Am reușit să obțin foarte multe lucruri pe aceasta platformă indiferent de ce joc m-am jucat, cum ar fii Fortnite având oportunitatea de a fii Manager în NEXUS și RedFear. Aproximativ acum 13 luni am avut o funcție foarte ”avansată” pe o comunitate care avea constant câte 300 de jucători, iarapoi deschizându-mi propria mea ”comunitate” care a durat aproximativ 4 luni. Totodată revenind la descrierea mea, consider că sunt o persoană capabilă de această funcție deoarece îmi place să ajut și să interacționez cu oamenii fiindcă ăsta a fost până și domeniul în care am lucrat. Erau zile la locul meu de muncă în care ajungeam să comunic cu minim 200 persoane, ele fiind diferite, unele mai arogante altele mai amabile deci comunicând cu diferite persoane de pe această comunitatea nu cred că ar fii o chestie grea pentru mine


Informatii de pe joc:


    Numele din joc (Buletin): Alvarez Fabrizio
    Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Numele meu pe joc este rockseN.
    Ore jucate pe server: 800, reușind să fac un progres de aproximativ de 500 ore de la ultima aplicație pe care am făcut-o.
    De cat timp jucati pe server: Activitatea mea a început prin luna August dar cu mici pauze până în luna Ianuarie din cauza unor probleme care a trebuit să le rezolv și timpul nu mi-a permis să îmi mai petrec activitățile aici. Din păcate crezând că nu o să îmi mai petrec timpul pe calculator am ajuns să fac o greșeală care posibil mi-a pus ”stop” la unele oportunități pe care aș putea să le obțin pe această comunitate.
    Cat timp acordati serverului pe zi: Minim 5 ore zilnic + activitate de ”noapte”
    Sanctiuni anterioare pe server: Din nefericire am 2 sancțiuni pe acest server dar nici una din ele nu m-au făcut să renunț la lucrul pe care mi-l doresc și am să lupt până am să ajung unde mi-am propus. Greșelile pe care le-am făcut în trecut mi-au fost învățătura de minte și m-au ajutat să înțeleg unele chestii. În trecut când nu aveam timp să îmi petrec activitațile pe calculator am folosit un soft ilegal, ajutăndu-l pe un tovaraș cu niște bunuri oferite din acel soft. A-2-a sancțiune este primită chiar din partea lui Hara când Don Stefanos a fost live și eu cu încă un tovaraș ne-am tâmpit la cap spamând ”bk-ul” dar din fericire am fost iertat cerându-mi scuze și asumându-mi greșeala pe care am făcut-o.
    ID-ul din joc: 10410
    Averea detinuta in joc: Toate bunurile care le dețin în momentul de față sunt în valoare de 1.500.000$, mașinile achiziționate din FpT Coins care nu le pot considera o ”avere”. Pentru mine averea nu contează pe acest server, deoarece eu mă aflu aici să interacționez cu oamenii și să mă distrez.
    Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: După părerea mea am reușit să îmi fac o reputație foarte bună ajungând un grad destul de mare în Poliție și deținând niște funcții foarte importante în acel Departament. Prin ajutorul poliției am reușit să particip la foarte, foarte multe Roleplay-uri importante cum ar fii: Căutarea lui Ernest 24/7 când avea mandat și astfel reușind să îl găsesc de 5 ori la rând și să interacționez cu foarte multe persoane. Acțiunea când am prins Sindicatul și i-am transportat la secție iarapoi a urmat atentatul iar eu din nefericire am ajuns să îl ucid pe Molly ș.a.m.d. Ba chiar după ce m-am decis să părăsesc Departamentul de Poliție am reușit să intru într-o Mafie și să-mi fac foarte multe cunoștiințe.
    Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, fiecare persoana care m-a ajutat în diferite situații au fost tratate cu respect de mine iar astfel neavând nici-o ceartă cu absolut nimeni.
    Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Aș încerca să îmi dedic majoritatea din timpul meu ajutând și rezolvând problemele care apar. O să dau dovadă de seriozitate, implicare și maturitate indiferent de situație.
    Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper se ocupă cu rezolvarea problemelor intervenite de câtre fiecare jucător în parte. De asemenea pastrând liniștea pe ”ziar” și indrumând persoanele să ajungă la un nivel cât mai înalt posibil.
    Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, desigur.
    Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur, fără nici-o problemă.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share