Jump to content
×
×
  • Create New...

[HELPER] Briliantu Don| ROYAL[ 21963 ]


Recommended Posts


Numele real:Bancu Emil
Varsta reala:16 jumate
Orasul unde traitiSibiu
Cu ce va ocupati:prin timpu meu liber imi grijesc animalele,ma duc la padure tai lemne il ajut pe tata la descarcat de lemne chesti mai legate de casa.
Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): pentru,ca sunt un om calm si vreau sa,ajut comunitatea si sv,si sa ajut cu calm si cu rabdare playeri am atractia sa ajut playeri.
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Sunt un om sensibil, cu simtul umorului si a tolerantei. Am un caracter nelipsit de cei 7 ani de acasa, avand o mentalitate ok pentru varsta in care ma incadrez. imi place sa fiu responsabil si sa imi indeplinesc propunerile, astfel avand o satisfactie aparte la sfarsitul realizarii. Urasc persoanele false care se dau drept prieteni, fiindca deseori pot fi mai periculoase decat un dusman. Am capacitatea de a lucra in echipa si de a tolera situatii usor depasite. In timpul liber imi place sa practic diferite activitati în aer liber, deoarece asa ma simt odihnit, si este un mod pun de a petrece recreatia. Sportul meu preferat este fotbalul, practicând acest sport pentru performanta de cativa ani. In ultimul rand, nu imi place sa critic alte persoane.

Informatii de pe joc:

 

Numele din joc (Buletin):Don Briliantu
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):ROYAL
Ore jucate pe server:670
De cat timp jucati pe server:1 an 
Cat timp acordati serverului pe zi:8-6ore
Sanctiuni anterioare pe server: warn
ID-ul din joc:21963
Averea detinuta in joc: Toate bunurile care le dețin în momentul de față sunt în valoare de 1.00.000$, mașinile achiziționate din FpT Coins care nu le pot considera o ”avere”.mare
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu.
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: pentru,si ca ma implic sa stau calm la tickete sa i explic cap,la coada intreabarea/sau nelamurie/neintelegere.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER:  Un helper se ocupa sa ajuta jucatori sa-i intelege cum se face un rp si de ai explica ce,e bine sa faca si ce nu e bine sa faca, si sa ajuta comunitatea.
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da.
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share