Goguuu 0 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan . Varsta reala: 17 . Orasul unde traiti: Bucuresti . Cu ce va ocupati: Momentan elev in clasa a 11 a . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da , sunt constient ! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Consider ca , cunosc perfect regulamentul . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit un loc in staff fiindca am rabdare sa explic unei persoane ce a gresit si ce poate face sa nu mai faca a doua oara aceeasi greseala . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Gogu Bogdan , locuiesc in Bucuresti , sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gogu Murillio Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu Ore jucate pe server: 935 De cat timp jucati pe server: 10.11.2020 primul connect pe server , serios daca pot sa zic asa de prin 2021 in vara ! Cat timp acordati serverului pe zi: 3-5 ore , depinde foarte mult de zi si de ce activitate am pe joc . Sanctiuni anterioare pe server: Nu detin sanctiuni deloc pe server . ID-ul din joc: 8620 Averea detinuta in joc: 2.5 mil + bani murdari arme etc , undeva la 4 mil . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu ! Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu , nu am avut . Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As face tot ce imi sta in puteri , as incerca pe cat posibil sa mi fac datoria fata de comunitate si jucatori . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un membru staff are grija de toti jucatorii sa nu faca greseli si cand fac o greseala ii indruma si ii ajuta pentru a nu se repeta . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Am posibilitatea de a filma cu OBS , nvidia experience . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da , sunt de acord sa fiu sanctionat daca am mintit mai sus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swag 5 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito 783 Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 CERERE ACCEPTATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts