Jump to content
×
×
  • Create New...

[ Helper ] Danu Jackson [Motanu / ID:27126]


Recommended Posts

Numele real:  Danu

    Vârstă reală: 18

    Orașul unde trăiți: La momentul de față locuiesc în Moldova mai exact în Chișînău. Pe viitor cred că voi lua o decizie de a părăși această țară.

    Cu ce va ocupăți: Timpul meu este alocat pentru studii dar vara cred că îmi voi găși un job.
    Sunteți de acord că trebuie să lăsăți prieteniile deoparte și să acționați corect în orice situație?: Prietenul rămâne prieten , sancțiune rămâne sancțiune.
    Cunoașteți la perfecțiune regulamentul serverului?: Nu pot zice că regulamentul este cunoscut în totalitate la perfecție , pentru că suntem oameni și mai greșim dar majoritatea regulilor scriese chiar și nescrie îmi sunt cunoscute.
    De ce credeți că meritați această funcție (Minim 20 cuvinte): După părerea mea merit această funcție din cauza caracterului ,seriozitatea și maturitatea. Știu cum să îmi păstrez calmul în unele situațîi mai delicate și am ceva experiență acumulată. În ultimul rând pe lângă că cunosc limba română și engleză mai cunosc și limba rusă care poate fi de ajutor cred.
    Descrierea dumneavoastră (Minim 20 cuvinte): Mă numesc Danu , 18 ani și am pasiunea de a-mi dedică timpul liber jucându-mă pe calculator.Îmi petrec timpul pe calculator cam de la vârstă de 8 ani și am experimentat foarte multe jocuri în timp de 10 ani că de exemplu fornite,csgo,minecraft. În csgo am atins scopul pe care mi l-am pus de la început să ajung lvl 10 pe faceit mai exact 3000 elo. În viață de zi cu zi sunt o persoană foarte calmă, veselă și matură.  Îmi place foarte mult să mă împărtășesc cu experiențele pe care le-am avut dar tot odată să ajut oamenii cu maximul posibil. 


Informațîi de pe joc:


    Numele din joc (Buletin): Danu Jackson
    Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Numele meu pe joc este Motanu
    Ore jucate pe server:  820 ore
    De cât timp jucați pe server: Prima dată când am venit pe comunitate "FplayT" când au fost un server cu 32 de sloturi parcă îmi aduc aminte bine. Am început să capăt experiență și m-am plictisit , deoarece nu era FiveM-ul pentru mine la momentul dat dar după o lungă pauză am luat decizia să mai încerc încă odată să văd poate mă va atrage . Chiar mă bucur la moment că am luat decizia asta în trecut.
    Cât timp acordați serverului pe zi: Depinde de starea mea adică dacă sunt obosit cam 4h-5h maxim pe zi , dar dacă e totul ok în jur de 7-8.
    Sancțiuni anterioare pe server: Din păcate am luat 3 warn-uri (PG,jignire,condus non-rp) care le regret foarte mult și încerc să învăț din gresilele mele chiar și din greșele altora. 
    ID-ul din joc: 27126
    Averea deținută în joc: Toate bunurile care le dețîn în momentul de față sunt în jur de 1.000.000 având în vedere fără praf și gloanțe. Nu averea contează ci rp-ul și interacțiunea cu oameni.
    Va știți cu o reputație proastă pe joc?: După părerea mea cred că am reușit să îmi fac o reputație bună chiar de la început când am venit să mă angajez că mecanic la 125h la servicul "SOA" . Am stat mult timp acolo în jur cam la 5-6 luni . Am început a deveni inactiv și plictisit și regret acest lucru , deoarece poate la moment era să ajung departe. Dar am început un nou capitol când  am  luat decizia de a veni în "Sicilia" - familia mică a "Camorrei.  La moment am ajuns în familia mare unde deja mă înțeleg de minune cu mulți dintre membri.
    Ați avut altercațîi, discuții aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Singură discuție aprinsă cred că a fost cu "Azey" când l-am acuzat despre favorizări dar după ce mi-a s-a dat un exemplu clar mi-am cerut scuze pentru vorbele aduse la adresa lui.
    Ce ați face diferit dacă ați obține această funcție?: Aș încerca să fac că orice problema să ajungă la un punct comun pentru toți care participa la discuție. Pentru a-mi atinge scopurile o să dau  dovadă de maturitate și seriozitate în acelaș timp.
    Cu ce credeți că se ocupă un HELPER: Un Helper se ocupă cu rezolvarea dar și cu explicarea problemelor intervenite de câtre jucători De asemenea să îi îndrume pe cei noi în comunitatea "Fplayt"
    Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, desigur.
    Ești de acord că orice minciună/informație eronată din această aplicație să fie pedepsită cu ban permanent?: Total de acord.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share