Kronus Posted October 29, 2024 Posted October 29, 2024 INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Zgarciu 1.2 Prenume: Liviu 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 24 ani 1.5 Înălțime: 2.00 1.6 Greutate: 110kg. 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu. 2.2 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu. 2.3 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu am fost. 2.4 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu. 2.5 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da, sunt capabil de acest lucru. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat: Acceptat, in perioada decembrie 2023. 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am fost Birjar, vanator si transportator. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Valentine? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Ma numesc Rosu Silviu, am frumoasa varsta de 18 ani si locuiesc in Judetul Arad. Practic boxul de la o varsta frageda, iar in timpul liber activez pe acest server, jucandu-ma cu tovarasii. Maturitatea si comportamentul meu pe care il am, m-au ajutat sa evoluez in viata si sa obtin tot ce mi-am propus. Sunt o persoana care ofera respect, personelor ca ofera acelasi lucru, ma consider o persoana cu simtul umorului. Imi place sa rad cu persoanele din jurul meu, dar cand trebuie sunt si serios. Boxul mi-a oferit o disciplina si un stil de viata sanatos, de aia tot timpul indrum toate persoanele din jurul meu sa practice un sport. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Consider ca actiunile si comportamentul pe care il am ma diferenteaza de restul candidatilor, dar si activitatea pe care o am pe acesta comunitate. In principiu. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Rosu Silviu 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : Am frumoasa varsta de 18 ani. 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bocsa. 5.4 De când vă jucați RedM? : De la deschiderea serverului. 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Activez pe acesta comunitate din anul 2019. 5.6 Cate ore aveti pe character? (Minim 50 ore) : 300 ore 5.7 Ce ID aveti in joc? : 4088 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 risc ban provizoriu?: Da 5.11 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Desigur. 5.12 Ai citit regulamentul politiei? : Desigur. 5.13 Alte informații : Va multumesc pentru atentia acordata! O zi buna in continuare.
Kronus Posted October 29, 2024 Author Posted October 29, 2024 De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Valentine? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Doresc sa ma alatur acestui departament datorita faptului ca am o experienta destul de mare in acest domeniu, ma cunosc cu restul membrilor din deprtament si consider ca merit aceasta sansa. Un alt motiv pentru care as vrea sa ma alatur acestui Departament este pentru ca doresc sa ajut la readucerea Departamentului unde ii este locul.
Jeroen van Wijngaarden Posted January 7 Posted January 7 CERERE ACCEPTATA SI SOLUTIONATA Va asteptam, in cazul in care inca doriti sa faceti parte din departament, la cea mai apropiata Sectie de Politie cu buletinul. Toate cele bune, Sef-Adjunct, Jeroen van Wijngaarden
Recommended Posts