bancuemil 1 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Emil Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Sibiu Cu ce va ocupati: lucrez la un restaorant Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): pentru,ca vreau sa ma implic pe acest sv cu ajutorul/porblemelor perosanelor/sv. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): salut numele meu este Emil Provin Din Judetul sibiu,lucrez la un restaornat,si imi place sa imi fac bani meii,si sa imi fac o viata frumoasa,dupa programul de munca ies cu prieteni mei pe afata,jucam un fotbal, Sunt un om sensibil, cu simtul umorului si a tolerantei. Am un caracter nelipsit de cei 7 ani de acasa, avand o mentalitate ok pentru varsta in care ma incadrez. imi place sa fiu responsabil si sa imi indeplinesc propunerile, astfel avand o satisfactie aparte la sfarsitul realizarii. Urasc persoanele false care se dau drept prieteni, fiindca deseori pot fi mai periculoase decat un dusman. Am capacitatea de a lucra in echipa si de a tolera situatii usor depasite. In timpul liber imi place sa practic diferite activitati în aer liber, deoarece asa ma simt odihnit, si este un mod pun de a petrece recreatia. Sportul meu preferat este fotbalul, practicând acest sport pentru performanta de cativa ani. In ultimul rand, nu imi place sa critic alte persoane. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Don Briliantu Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):ROYAL Ore jucate pe server:860 De cat timp jucati pe server: 1 an Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6 Sanctiuni anterioare pe server: 3 warn 1 ban provizoriu ID-ul din joc:21963 Averea detinuta in joc: 1 mil Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: nu ma difera,cu nimic sunt aceasi persoane ,nu ma ca incerc sa ajut toate perosanele in parte cu probleme /nelamuri/intrebari. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: ajutorul,persoanelor cu probleme legate de fivem,intrebari/nelamuriri,si . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brosscutza 2 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 +REP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ION 5 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapitoSabie 0 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladZeor 0 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 +rep merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
NSU 1 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 +REP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba 0 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielaMaria 2 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 +rep rege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito 856 Posted June 6, 2022 Share Posted June 6, 2022 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts