sRb26 0 Posted October 31 Share Posted October 31 (edited) Informatii din viata reala: Numele real: Dragos Serban Varsta reala:21 Orasul unde traiti:Bucuresti Cu ce va ocupati: student Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Bineinteles Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit aceasta functie pt ca stiu regulamentul, sunt activ si imi place sa ajut si in acelasi timp pot fi impartial! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoana calma si sunt mereu gata sa ajut. Am o atitudine pozitiva si cred ca pot ajuta jucatorii sa si rezolve problemele! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Ricardo Cortez Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): sRb Ore jucate pe server:1300 De cat timp jucati pe server: In jur de un an Cat timp acordati serverului pe zi: Depinde de zi, activitatea mea depinde de ce am de facut pe sv. Intre 2 si 8 h Sanctiuni anterioare pe server: CK la 60h si 3 warn - uri cand aveam f putine ore in joc ID-ul din joc: 98771 Averea detinuta in joc: in jur de 8-9 milioana Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Consider ca majoritatea staff-ului este capabil, deci nu as face ceva diferit. O sa incerc sa iau de la fiecare partile bune si sa invat din greselile altora! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Helper-ul are rolul de a ajuta jucatorii cu informatii despre regulament si de a indruma noii jucatori de pe sv! Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da Edited October 31 by sRb26 Greseala gramaticala Link to comment Share on other sites More sharing options...
David1337 31 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago CERERE ACCEPTATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts