Jump to content
  • Create New...

[ HELPER ] Gabitzu Talent [ Gabitzu /41310 ]

Recommended Posts

Informatii din viata reala:

• Numele real:Gabriel-Alexandru
  • Varsta reala:16
  • Orasul unde traiti:Ploiesti
  • Cu ce va ocupati:Elev
  • Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da
  • Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: da
  • De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 de cuvinte): Consider ca am experienta si cunostintele necesare pentru a aplica regulamentul in orice situatie ce necesita interventia unui helper
  • Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut, ma numesc Gabriel, am varsta de 16 ani, sunt din Ploiesti si sunt o persoana serioasa ,perseverenta si calma. Pasiunea mea este tunsul,incerc sa invat tehnici noi pentru a fi un frizer bun si imi place sa ies pe afara.

Informatii de pe joc:

• Numele din joc (Buletin):Gabitzu Talent
  • Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Gabitzu
  • Ore jucate pe server:2300
  • De cat timp jucati pe server: Din 2022
  • Cat timp acordati serverului pe zi: minim 5 ore
  • Sanctiuni anterioare pe server: 3 ban-uri si 3 warn-uri
  • ID-ul din joc:41310
  • Averea detinuta in joc:Aproximativ 15 milioane
  • Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu
  • Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu
  • Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As fi mai atent la actiunile facute pe server si as oferi ajutorul meu cat mai multor persoane care au nevoie.
  • Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu mentinerea discipliniei pe server,rezolvarea ticketelor atat pe joc ,cat si pe discord si de a scade greselile facute intr-un roleplay
  • Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da
  • Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da