fulgy Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Albert Varsta reala: 18 Orasul unde traiti: Vaslui Cu ce va ocupati: Sunt frizer Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider că merit această funcție datorită abilităților mele de comunicare, organizare și colaborare în echipă. Sunt o persoană dedicată, responsabilă și capabilă să gestionez eficient situațiile cotidiene. În plus, sunt deschis să învăț continuu și să contribui activ la succesul echipei. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un băiat de 18 ani, pasionat de doua domenii care ma definesc: gaming și frizeria.De mic mia placut sa ma joc pe calculator, si asta ma determinat sa investesc cat mai mult timp in dezvoltarea abilitatilor mele de gamer. imi palce sa ecplorez jocuri noi , sa invat strategii si sa ma conectez cu alti jucatori din lumea intreaga de accea am fost tras de fivem gamingul nu este doar o formde distractie pentru mine ci si un mod de a onvata sa gandesc rapid si sa rezolv probleme in timp real ulterior acum cateva luni am descoperit o alta pasiune: frizeria am facut un curs de 6 saptaman ce ma captivat am inceput sa apreciez frumusetea detaliilor si creativitatea care sunt necesare pentru a crea tunsori perfecte am invatat sa imbin aceste doua pasiuni intr un mod echilibrat. jucatul pe pc ma ajuta sa imi dezvolt abilitati de dezvoltare si strategie iar frizeria imi aduce o modalitate creativa de a interactiona cu oameni si de a imi arata talentul in acesta meserie mi ar placea sa continui sa ma perfectionez in ambele domenii si sa explorez cum pot sa le integrez in viitorum peu profesional Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Fulgy Cristea Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): fulgy Ore jucate pe server: 2278 De cat timp jucati pe server:din 2022 Cat timp acordati serverului pe zi: 7/8 ore Sanctiuni anterioare pe server: 1 ban de suferinte, 1 ban de meta/mixing, 1 ban de bug abuz vehicul, si un ban de rdm (ultimul ban a fost luat acum 5 luni) ID-ul din joc: 72441 Averea detinuta in joc: in jur de 4 milioane Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obține functia de helper as imbunatati comunicarea cu jucatorii, aș rezolva rapid problemele și aș optimiza experiența jocului. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: un helper se ocupa cu rezolvarea problemelor Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:da
Recommended Posts