The Canadian 2 Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Ionescu Alexandru Varsta reala: 18 Orasul unde traiti:Bucuresti Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:DA Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: DA De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Sunt un player foarte vechi ce a prins foarte multe evenimente pe server si consider ca din acestea am avut multe de invatat si pot impartasii experienta mea celorlalti playeri ! Sunt de parere ca seriozitate de care am dat de dovada in departamentul de politie , dar si in penitenciarul sandy shores de cand am luat postul de director va fi un mare plus la tickete ! Consider ca amabilitatea pe care o am cu jucatorii , dar in acelasi timp si o autoritate sporita va pastra o relatie omogena cu acestea si va fi un castig atat pentru staff ul serverului dar si pentru imaginea acestuia ! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Va salut , numele meu este Alex si locuiesc in Bucuresti ! Sunt elev in cadrul unui liceu bine cotat din Bucuresti ce are ca obiect de studiu un profil economic si ma gandesc sa urmez o facultate in acest domeniu ! Ca si pasiuni imi place sa ma joc pe calculator , sa ies afara cu prieteni si sa conduc ! Sunt un baiat sociabil cu un bun simt al umorului , chill , mereu pus pe glume si bine dispus , imi place sa ajut lumea cu orice are nevoie deoarece de mic am avut lipsuri datorita unor probleme in familie si stiu cum e sa nu ai si sa nu te ajute nimeni ! Am jucat baschet de performanta timp de 8 ani , dar m am lasat in ultima perioada pentru ca vreau sa ma focusez sa intru la o facultate si sa obtin permisul de conducere ! Pe viitor as dorii sa muncesc sa mi achiziotenez o masina proprie ! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Ploiesteanu Gica Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):TheCanadian Ore jucate pe server: 1328 h De cat timp jucati pe server: 1 an si ceva aproape 2 Cat timp acordati serverului pe zi: 3-4 ore Sanctiuni anterioare pe server: 1 ban condus non rp , 1 warn pg ID-ul din joc:11892 Averea detinuta in joc: Un Licoln 1941 , bugatti chiron vip , 700k cash , niste masina clasa B si C , in total se invarte pe la 9 milioane cu totul Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: NU Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): NU Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:Consider ca staff-ul serverului in momentul de fata este foarte bine organizat si pregatit deci in concluzie nu as schimba nimic , singurul lucru pe care l-as face , ar fi ca prin activitatea mea sa reduc timpul de raspuns la tickete si asftel sa pun o caramida in ajutarea playerilor si a imaginii staff ului ! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor atunci cand acestea au o intrebare , o nelamurire sau o reclamatie impotriva altui jucator ! Acesta are rolul de a sanctiona corect si impartial un player cand acesta greseste si sa i explice greseala pe care a facut-o ca sa nu o mai repete data viitoare ! Acesta are obligatia de a raspunde la ticketele de pe discordul comunitatii legate de diferite probleme pe care player ul le-a intampinat si de a-l ajuta pe acesta ! Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito 783 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 CERERE ACCEPTATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts