Jump to content
×
×
 • Create New...

[CV] Dudu Voievod 15868


Dudu 15868
 Share

Recommended Posts

 1. 1.1 Nume:Voievod 1.2 Prenume:Dudu 1.3 Sex: o data pe luna 1.4 Vârsta:23 1.5 Înălțime:1.85 cm 1.6 Greutate:80 kg 1.7 Naționalitate:Romin 1.8 Adresă:- 1.9 Număr de telefon:539-5492 (editat)
   
   
   
 2. [10:12]
  2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:da 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Stiu si engleza (editat)
   
   
   
 3. [10:12]
  3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:nu 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:nu 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am avut un MTL cu care faceam petrolist (editat)
   
   
   
 4. [10:12]
  De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Doresc sa ma alatur departamentului de politie Los Santos pentru a combate criminalitatea pentru a combate ilegalitatile si pentru a apara orasu de ghertoi. De cand am fost mic mi am dorit acest loc de munca care in timp a devenit o pasiune . Parintilor mei le a placut din tot deauna acest job deoarece este un loc de munca foarte bun pentru cetateni. Tatal meu a fost comandat la jilava dar cu timpu acesta a decedat lasandu mi pasiunea pentru politie . Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Sunt un baiat bun caruia ii place munca si sunt foarte dedicat imi place sa imi ajut echipa si sa dobandesc noi calitati si abilitati pratice.Eu mereu caut sa explic oamenilor ce se intampla si de ce se intampla, in acelasi timp oferindu-le sansa sa puna intrebari in limita posibila de timp si fara sa divulg informatii care nu au caracter public sau care nu au relevanta in acel context. (editat)
   
   
   
 5. [10:12]
  5.1 Prenume :Dudu 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) :16 abia impliniti 5.3 Oraș sau localitate de proveniență :Rm.valcea 5.4 De când vă jucați GTA V? :aproape 2 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? :din ianurie 2022 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) :181 5.7 Ce ID aveti in joc? :15868 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :da 5.14 Alte informații :da
Link to comment
Share on other sites

Domnule/Doamna Dudu Voievod,
       Dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in 
Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fi testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvi la gradul de  AGENT-PAZA.  Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate!

Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul de maxima siguranta Sandy Shores sau sa sunati la numarul unic de urgente si sa cereti un tester.Aveti 48 de ore din momentul in care am acceptat aplicatia , in caz contrar nu mai e valabila.

                DATA                                                                                                                                              SEMNATURA                                               

    07/08/2022                                                                                                                 SUB-COMISAR Claudiu Montana

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share