Jump to content

Recommended Posts

Posted

Informatii din viata reala:

Numele real: Alexandru Mihai
Varsta reala: 22
Orasul unde traiti: Sunt plecat din tara locuiesc in Italia
Cu ce va ocupati: Lucrez
Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Nu pot zice la perfectie, dar suficient incat sa nu gresesc pe server.
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Eu cred ca merit functia de Staff deoarece sunt capabil sa ajut jucatorii cu orice problema intampinata atat in joc, cat si pe Discord.Sunt apt pentru a detine acest grad deoarece am fost Staff si pe alte servere!
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Salut, ma numesc Alex, am 22 ani si sunt pasionat de Gaming.Imi place sa ies afara cu tovarasii si sa ma distrez.Sunt o fire mai nebuna, dar cand este ceva serios sunt capabil sa inteleg asta si sa ma comport exemplar.De cand eram mic ma jucam pe calculator.Acum 4-5 ani am descoperit jocul FiveM/RedM.Mi-a placut foarte mult si m-am straduit sa invat regulile serverelor si sa fac un Roleplay cat mai calitativ!Am fost in Staff pe cateva servere mici din Romania si m-am descurcat mereu bine.Imi place mult sa ajut lumea, pentru ca la randul meu am fost ajutat.

Informatii de pe joc:

Numele din joc (Buletin): Capatana Alexandru
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): AlecSandér
Ore jucate pe server: 2700h
De cat timp jucati pe server: Decembrie 2023
Cat timp acordati serverului pe zi: 4-8 h pe zi
Sanctiuni anterioare pe server: Meta-gaming
ID-ul din joc: 3611
Averea detinuta in joc: casa, bar, diversi cai
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): -
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa vin cu idei creative care ar putea  ajuta serverul.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Se ocupa cu ajutarea persoanelor care sunt la inceput si remedierea micilor conflicte intre playeri.
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? Da (Bandicam fraps obs)?: Nvidia
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.