AlecSandér Posted March 2 Posted March 2 Informatii din viata reala: Numele real: Alexandru Mihai Varsta reala: 22 Orasul unde traiti: Sunt plecat din tara locuiesc in Italia Cu ce va ocupati: Lucrez Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Nu pot zice la perfectie, dar suficient incat sa nu gresesc pe server. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Eu cred ca merit functia de Staff deoarece sunt capabil sa ajut jucatorii cu orice problema intampinata atat in joc, cat si pe Discord.Sunt apt pentru a detine acest grad deoarece am fost Staff si pe alte servere! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Salut, ma numesc Alex, am 22 ani si sunt pasionat de Gaming.Imi place sa ies afara cu tovarasii si sa ma distrez.Sunt o fire mai nebuna, dar cand este ceva serios sunt capabil sa inteleg asta si sa ma comport exemplar.De cand eram mic ma jucam pe calculator.Acum 4-5 ani am descoperit jocul FiveM/RedM.Mi-a placut foarte mult si m-am straduit sa invat regulile serverelor si sa fac un Roleplay cat mai calitativ!Am fost in Staff pe cateva servere mici din Romania si m-am descurcat mereu bine.Imi place mult sa ajut lumea, pentru ca la randul meu am fost ajutat. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Capatana Alexandru Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): AlecSandér Ore jucate pe server: 2700h De cat timp jucati pe server: Decembrie 2023 Cat timp acordati serverului pe zi: 4-8 h pe zi Sanctiuni anterioare pe server: Meta-gaming ID-ul din joc: 3611 Averea detinuta in joc: casa, bar, diversi cai Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): - Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa vin cu idei creative care ar putea ajuta serverul. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Se ocupa cu ajutarea persoanelor care sunt la inceput si remedierea micilor conflicte intre playeri. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? Da (Bandicam fraps obs)?: Nvidia Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
Recommended Posts