Seby. 0 Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Numele real: Sebastian Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Valcea Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece am fost pus in toate ipostazele posibile de catre staff. Si prin sanctiunile mele am invatat. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sa ma descriu nu este tocmai insa punctul meu forte insa sunt un om serios cand este nevoie , glumet in unele cazuri si de obicei amuzant. Si de obicei sunt exigent doar ca nu consider ca fiecare greseala trebuie sanctionata foarte grav. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Carlos Santiago Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Seby Ore jucate pe server: 1876.50 De cat timp jucati pe server:1an+ Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6 ore Sanctiuni anterioare pe server: 4 banuri provizorii , 1 ban permanent. ID-ul din joc: 8934 Averea detinuta in joc: 300K , arme , praf. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): - Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Eu personal inafar de roleplayurile avansate pe care le fac , nu as mai face nimic diferit decat sa ajut oamenii care au nevoie , sa dau dvuri tinand cont ca zonele pe care le frecventez sunt foarte populare. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Sa ajute playerii incepatori pe server , sa ajute playerii cu probleme / reclamatii Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielaMaria 2 Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 +rep!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidincolumbia 1 Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 +rep baiat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito 885 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts