Jump to content
×
×
  • Create New...

[HELPER] Arthur Anton [Tapul/ID: 185]


Tapul
 Share

Recommended Posts

Numele real: Enes
Varsta reala: 16
Orasul unde traiti: Bucuresti
Cu ce va ocupa: Elev 
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie pentru ca am o experienta maricica pe server si ma joc destul de mult ,in special acest joc si pe acest server,chiar daca am doua sanctiuni pe server,nu consider ca ma impiedica cu ceva,eu sunt de parere ca sanctiunile te invata ceva ,eu cel putin am invatat din sanctiune,sunt de parere ca vorba buna exista si ii ajuta pe multi sa inteleaga cnad gresesc,eu cel putin fac lucrurile diferit,pun foarte mult accent pe vorba buna decat pe o sanctiune din care probabil multi nu inteleg nimic.Desigur,sanctiunile sunt bine meritate pentru persoanele care au un comportament neadecvat si sunt toxice.
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):   Ma numesc Enes si in timpul liber imi place sa ma joc pe calculator si sa ma distrez cu prietenii. Sunt o persoana amabila, prietenoasa, amuzanta, inteligenta care iti raspunde pe un ton calm si care poate mentine situatia.

Informatii de pe joc:

 

Numele din joc (Buletin):Arthur Anton
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): tapul
Ore jucate pe server: 2912
De cat timp jucati pe server: Din ianuarie 2020
Cat timp acordati serverului pe zi: N-am un interval de ore stabilit. Dar in medie undeva la 4-8 ore pe zi.
Sanctiuni anterioare pe server: 2 banuri provizorii, un warn si un permanent.
ID-ul din joc:  185 
Averea detinuta in joc:   4 mil, + arme   + alte mașini 0 stock +magazinul mirror aprox 50 mil.
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu.
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Absolut deloc.
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: : Nu stiu ce as face diferit fata de ceilalți helperi, deoarece toți se descurca foarte bine. Totusi as încerca sa mi dedic foarte mult din timpul meu ticketelor si as încerca sa fiu online la ore târzii/dimineața.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER:  Helperii se ocupa cu rezolvarea ticketelor, fie ele pe joc, fie pe discord. Ei trebuie sa aibă o gândire rațională și sa le explice  jucătorilor cu ce au acționat greșit / ce trebuie sa facă in anumite situații, iar in unele cazuri chiar sa ii sancționeze. Aceștia trebuie sa lase prieteniile deoparte și sa nu facă favorizări in cazul in care unul dintre prietenii săi a încălcat regulamentul.
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur, eu filmez mereu cu obs-ul de cand deschid pc-ul.
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Absolut de acord. 

 

 
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share