Alonzzo Capitanu 0 Posted March 16 Share Posted March 16 INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Număr:Capitanu 1.2 Prenumă:Alonzzo 1.3 Sex: masculin 1.4 Vârsta:24 1.5 Înălțime:1.85 1.6 Greutate:85 1.7 Naționalitate:Paleto 1.8 Adresă:str.duluoz avenue 1.9 Număr de telefon:947-7866 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?:nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:spargerea masinilor fiindca nu aveam banii si nu aveam din ce sa imi castig banii 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:da 2.9.1 Dacă da, va fost vreodată suspendat?:da 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:nu INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?:nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă persoană a statului?:nu 3.2.1 Dacă da, specificația și verdictul: 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o:casier la magazin de haine,taximetrist,mecanic ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează în minim 75 de cuvinte):deoarece de cand eram mic mama mea a fost doctorita si mereu cand venea acasa de la spital eu o asteptam mereu cu cate o poveste noua si imi povestea mereu despre spital si despre oamenii pe care i a ajuat in ziua respectiva si imi placea foarte mult cand auzeam ca a salvat oameni si le a imbunatatit sanatatea.De aceea vreau sa ajung si eu un doctor si sa respect traditia cand ma duc acasa la copii si la familie le povestec ce mi s a intamplat in ziua accea! Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează în minim 50 de cuvinte):sunt o persoana foarte calma cu buna credinta cu respect,ajut persoanele cu grija,cu calm imi place sa ajut o persoana cand are greutati in viata si sa fiu sprijinul ei ,sunt un baiat bun la suflet am mila de oameni si sunt capabil de orice problema care o intampin in viata.Multumesc! (( INFORMAȚII AFĂRĂ CARACTER [5.0] )) 4.1 Prenumă:David Ionut 4.2 Vârsta:fac 14 pe 1 iunie 4.3 Oraș sau localitate de proveniență:Giurgiu 4.4 De când vă jucați GTA V?:2 ani si ceva 4.5 De când vă jucați pe serverul FplayT ?:1 an 4.6 Cate ore aveți pe server?: 485 4.7 Ce ID aveți în joc ?:89685 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?:3-4 ore 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?:nu 5.0 Alte informații:nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ampu Dragusin 0 Posted March 16 Share Posted March 16 BIROUL DE RESURSE UMANE - Spitalul Județean de Urgențe Viceroy Buna ziua, Dorim să vă aducem la cunoștință că CV-ul dumneavoastră a fost analizat de către specialiștii noștri din cadrul departamentului de resurse umane rezultatul fiind unul pozitiv, astfel ați fost declarat RESPINS! VARSTA MINIMA PENTRU A INTRA IN MEDICI ESTE DE LA 14 ANI! Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați: ZEiyxl Cu respect, Medic Chirurg Ampu Dragusin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts