Jump to content
  • Create New...

[CV] Pascaru David [79533]

Recommended Posts

INFORMAȚII GENERALE (1.0)

• 1.1 Nume:Pascaru
  • 1.2 Prenume:David
  • 1.3 Sex: Masculin
  • 1.4 Vârsta:21
  • 1.5 Înălțime:178
  • 1.6 Greutate:73 kg
  • 1.7 Naționalitate: Roman
  • 1.8 Adresă:-
  • 1.9 Număr de telefon:nu il stiu acum

INFORMAȚII LEGALE (2.0)

• 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:da
  • 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:nu
  • 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:nu
  • 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:nu
  • 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: nu
  • 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:da
  • 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:nu
  • 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:da deoarece am trecut pe rosu am mers cu viteza
  • 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:da
  • 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:nu
  • 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:da
  • 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da,in limba engleza

INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0)

• 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Da 
  • 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:am fost picat la al doilea test,iar cv-ul a fost acceptat
  • 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:da
  • 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:Catre politie acceptat si smurd acceptat
  • 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: mecanic, frizer, angajat la imbracaminte

ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0)

• De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Aș dori să mă alătur Departamentului de Poliție din Los Santos pentru că sunt pasionat de a contribui la protejarea comunității și de a ajuta la menținerea unui mediu sigur și ordonat. Cred că siguranța cetățenilor este esențială pentru dezvoltarea unei societăți armonioase, iar acest rol mi-ar oferi oportunitatea de a face o diferență reală în viața celor din jur. Los Santos este un oraș vibrant, dar și plin de provocări, iar ca polițist, aș putea interveni rapid și eficient în diverse situații critice. Abilitățile mele de a lua decizii sub presiune, calmul și orientarea spre soluții rapide și eficiente mă fac un candidat potrivit pentru acest job. De asemenea, sunt o persoană disciplinată, responsabilă și dedicată, calități esențiale pentru a face față cerințelor profesiei de polițist. Aș dori să contribui la crearea unui mediu mai sigur pentru toți locuitorii orașului și să învăț continuu din experiențele zilnice, fiind un exemplu pozitiv în comunitate.
  • Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Mă diferențiez de ceilalți candidați prin combinația unică de abilități și trăsături de caracter. În primul rând, am o capacitate remarcabilă de a rămâne calm și rațional în situații de stres intens, ceea ce îmi permite să iau decizii rapide și corecte, esențiale în activitățile de poliție. Această abilitate mă ajută să gestionez conflictele și să intervin eficient în situațiile dificile, fără a lăsa panică sau emoțiile să mă influențeze. În plus, sunt o persoană extrem de adaptabilă, ceea ce înseamnă că pot învăța rapid din fiecare experiență și mă pot adapta diferitelor tipuri de situații. Consider că această flexibilitate mă face capabil să fac față diversității provocărilor pe care le întâlnesc în cariera de polițist. De asemenea, am o atitudine proactivă și o dorință puternică de a învăța continuu, ceea ce mă face să caut mereu modalități de a îmbunătăți performanțele și de a aplica cele mai bune practici în fiecare acțiune pe care o întreprind. Toate aceste trăsături mă fac nu doar un candidat capabil, ci și unul cu o motivație profundă de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea pe care o servesc.

(( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) ))

• 5.1 Prenume :David
  • 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) :15 fac 16 in iulie
  • 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Suceava
  • 5.4 De când vă jucați GTA V? : de 4 aproape 5
  • 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? :de 1 an
    5.6 Cate ore aveti pe joc? (
    Minim 100 ore) :252
  • 5.7 Ce ID aveti in joc? :79533
  • 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da
  • 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da
  • 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da
  • 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 5.9 / 5.10  risc ban provizoriu?: Da
  • 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :da
  • 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :da si il voi citit mereu pentru a-mi reaminti toate regulile
  • 5.14 Alte informații : multumesc pentru aceasta sansa si sper sa fiu acceptat
Edited by David._.79533

Urmatorul pas este sa mergeti la Penitenciarul Sandy Shores pentru a sustine testele.
-In caz ca nu sunt Agenti-paza-sefi faceti un apel la politie ! 
-Atentie mare sa nu aveti 
cazier activ !
-Aveti la dispozitie 
48 de ore in caz contrar este anulata!

Ofera un 
like daca doresti acestei postari daca ai luat la cunostiinta regulile de  mai sus 
ACCEPTAT