rutiera 0 Posted Monday at 07:22 AM Share Posted Monday at 07:22 AM INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Smith 1.2 Prenume:Vanea 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta:21 1.5 Înălțime:1,78m 1.6 Greutate:83kg 1.7 Naționalitate:Roman 1.8 Adresă:3,Prosperity Street Nr.6 1.9 Număr de telefon:403-5885 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:- 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Da, am mers cu motorul fara permis la el si nu miam dat seama ca nu am permisul de categoria A. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Da am mentionat mai sus 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Mia fost suspendat permisul acum 2 ani in urma din cauza vitezie nu ceva foarte grav 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, pot vorbi in limba engleza si limba rusa INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Acceptat 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o:Da am fost angajat ca un mechanic la servicul din portul nou dar in rest o mare parte din timpul meu a fost petrecut la pescar. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0)4 De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Doresc sa fac parte din Departamentul de Politie, deaoarece doresc sa ajut orasul sa creasca si sa contribui la siguranta si increderea cetetenilor. Un alt lucru care ma influenteaza este ca in familia sunt generatii de politisti.Prin urmare simt ca este datoria mea sa duc mai departe acest spirit si traditie pentru a aduce o schimbare mai pozitiva in comunitate.Dupa mine fiecare cetatean acestui oras trebuie sa se simte in siguranta si sa aiba incredere in Departamentul de Politie Los Santos. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Dupa parerea mea sunt o persoana calam ,determinata,si capabila sa iau decizii asupra stresului. Imi place sa lucrez intr-o echipa dar uneori pot sa ma descurc mult mai bine singur.Un alt lucru care ma difirentiaza este seriozitatea care pot sa tratez orice lucru dar tot odata am o dorinta foarte mare de ajuta la binele comunicatii. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume :Ilie 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) :17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență :Moldova Chisinau 5.4 De când vă jucați GTA V? : de cel putin 5 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : de 3 ani (dar nici odata nu mam apucat serios acuma e prima incercare) 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) :100.78 5.7 Ce ID aveti in joc? : 15832 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da 5.14 Alte informații : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nea Gabi 414 Posted Tuesday at 09:18 PM Share Posted Tuesday at 09:18 PM Buna ziua , ACCEPTAT Urmatorul pas este sa mergeti la Penitenciarul Sandy Shores pentru a sustine testele. -In caz ca nu sunt Agenti-paza-sefi faceti un apel la politie ! -Atentie mare sa nu aveti cazier activ ! -Aveti la dispozitie 48 de ore in caz contrar este anulata! Ofera un like daca doresti acestei postari daca ai luat la cunostiinta regulile de mai sus 15/04.2025 Comisar Sef Nea Gabi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts