Jump to content
  • Create New...

[CV] Castellano Vicenzo [34802]

Florin04
 Share

Recommended Posts

INFORMAȚII GENERALE (1.0)

• 1.1 Nume: Castellano
  • 1.2 Prenume: Vicenzo
  • 1.3 Sex: M
  • 1.4 Vârsta: 25
  • 1.5 Înălțime: 1,80
  • 1.6 Greutate: 75 KG
  • 1.7 Naționalitate: Italian
  • 1.8 Adresă: -
  • 1.9 Număr de telefon: 897-3143

INFORMAȚII LEGALE (2.0)

• 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da,sunt.
  • 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu.
  • 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu.
  • 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: -
  • 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu.
  • 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da,pentru posesia unei arme automate de foc si conducerea fara permis valabil pentru categoria C+E.
  • 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu.
  • 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu.
  • 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Desigur,acesta fiind pentru categoria B.
  • 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu.
  • 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da,sunt.
  • 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da,cunosc limba engleza foarte bine deoarece am studiat-o in scoala si am ajuns sa o stapanesc la un nivel avansat,cat sa pot comunica destul de usor cu alte persoane care sunt vorbitoare de aceasta limba.

INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0)

• 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da.
  • 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Acceptat.
  • 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu.
  • 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: -
  • 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Slujbele pe care le-am avut au fost cele de gunoier,taximetrist,curier la Urgent Cargus,sofer de autobuz,pescar,miner iar nu in cele din urma croitor.

ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0)

• De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc sa ma alatur Departamentului de politie din Los Santos deoarece am o pasiune si un respect deosebit pentru tot ce inseamna aceasta meserie de ofiter de politie si consider ca este ceva stabil si de viitor care ma poate ajuta sa ma dezvolt foarte mult din punct de vedere social si profesional,lucrand intr-un colectiv foarte bine pregatit si instruit.Dupa finalizarea studiilor am constatat faptul ca acesta este drumul pe care doresc sa merg si ca Departamentul de Politie este acel loc care va putea sa ma completeze ca om in societate.
  • Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Ma diferentiez de ceilalti candidati prin faptul ca sunt o fire foarte calma si rabdatoare care gestioneaza situatiile stresante cu usurinta.De asemenea,fiind si o persoana sociabila ma pot acomoda foarte rapid intr-un colectiv nou si pot lucra eficient cu acestia de cate ori va fi nevoie.Prin urmare,spiritul civic de care dau dovada dar si calitatile de comunicare pe care le detin ma pun cu un pas inaintea celorlalti candidati.

(( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) ))

• 5.1 Prenume : Florin
  • 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 21 de ani
  • 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Rovinari
  • 5.4 De când vă jucați GTA V? : Ma joc GTA V de aproximativ 4-5 ani.
  • 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Joc pe acest server de 1 an.
    5.6 Cate ore aveti pe joc? (
    Minim 100 ore) : 710 ore.
  • 5.7 Ce ID aveti in joc? : 34802
  • 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da.
  • 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da.
  • 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da.
  • 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 5.9 / 5.10  risc ban provizoriu?: Da.
  • 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da.
  • 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da.
  • 5.14 Alte informații : -