Rares.233 Posted July 5, 2025 Posted July 5, 2025 INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Nume: Rares 1.2 Prenume: Andrei 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 27 1.5 Înălțime: 182 cm 1.6 Greutate: 82 kg 1.7 Naționalitate: Romana 1.8 Adresă: Nu detin o locuinta 1.9 Număr de telefon: 379-9935 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da ! 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu ! 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu ! 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: Nu sunt suferind de nici o boala ! 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu am fost ! 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu ! 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu ! 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, am primit contraventie deoarece nu am respectat marcajul longitudinal si nu am respectat culoarea semaforului ! 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da ! 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu ! 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Sigur ! 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană?: Da, in Engleza, Franceza si putin Germana ! INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: Nu ! 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu ! 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Mecanic si Barman ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Imi doresc sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos deoarece consider ca pot aduce un aport semnificativ in salvarea si îngrijirea vietilor din oras, având cunostinte temeinice in domeniul medical. Sunt familiarizat cu procedurile de resuscitare cardio-respiratorie, acordarea primului ajutor in caz de politraumatism, evaluarea rapida a functiilor vitale, precum si cu administrarea corecta a tratamentelor de urgenta. In plus, inteleg importanta interventiilor rapide in accidente rutiere, stopuri cardio-respiratorii sau plagi impuscate, unde fiecare secunda conteaza. Ma motiveaza ideea de a lucra intr-un mediu organizat, alaturi de o echipa de profesionisti, unde sa aplic atat cunostintele teoretice, cat si abilitatile practice pentru a salva vieti si a contribui la siguranta cetatenilor din Los Santos. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Ce ma diferentiaza de ceilalti candidati este faptul ca am cunostinte solide in medicina de urgenta si sunt capabil sa iau decizii rapide in situatii critice. Stapanesc proceduri precum resuscitarea cardio-respiratorie, managementul hemoragiilor si intubatia orotraheala. In plus, am o atitudine calma si pun mereu viata pacientului pe primul loc, indiferent de situatie ! (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Rares 4.2 Vârsta: aproape 15 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: jud. Bacau, localitate Onesti ! 4.4 De când vă jucați GTA V?: Din 2020 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: De aproape 2 ani dar contul anterior l-am pierdut .. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 56 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 42585 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Pot acorda 5-6 ore, depinde de timpul disponibil ! 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: Nu ! 5.0 Alte informații: V-a multumesc ca a-ti acordat timp acestei aplicatii. Eu doresc sa fiu acceptat deoarece sunt foarte pasionat de medicina si am foarte multe cunostinte, ceea ce ma face sa vin in Departamentul Medical ci nu in altele !
madal1n Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 BIROUL DE RESURSE UMANE - ECLIPSE MEDICAL TOWER Buna ziua, Dorim să vă aducem la cunoștință că CV-ul dumneavoastră a fost analizat de către specialiștii noștri din cadrul departamentului de resurse umane rezultatul fiind unul pozitiv, astfel ați fost declarat ADMIS! Pe această cale vă felicităm și dorim să faceți parte din echipa Spitalului Eclipse Medical Tower ! Pentru a începe procesul de admiterevă rugăm să vă prezentați în termen de 7 zile la spital și să luați legătura cu unul din instructorii disponibili. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați: madal1nb [INFO] Spitalul General - Regulament si Informatii - Spitalul General - FplayT.RO Cu respect, Medic Chirurg Alex Tudorescu
Recommended Posts