Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Numele real: Rares
  • Varsta reala: 17
  • Orasul unde traiti: Ploiesti
  • Cu ce va ocupati: elev
  • Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da
  • Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da
  • De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca, as merita aceasta functie deoarece devotamentul de care am dat dovada pe parcursul aniilor in care mai jucat este unul la cele mai inalte nivele. Sunt o persoana activa si stiu cum sa gestionez situatiile tensionate, calma si rationala. Pe parcursul sederii mele pe aceasta comunitatea nu am fost o persoana problematica, am avut foarte putine sanctiuni in 3200h, aproape spre deloc. Nu am avut conflicte aprinse pe server care sa degenereze in ooc si am pastrat mereu IC in IC. Nu sunt o fire razbunatoare, din potriva imi place sa ajut oamenii si sa ma dedic in a creea o experienta cat mai buna prin roleplay-ul meu. Doresc sa fac parte din echipa Staff pentru a continua sa imbunatatesc experienta jucatoriilor prin asigurarea faptului ca jucatorii respecta regulamentul si se distreaza fara a strica experienta de joc a altor persoane sau a incalca regulamentul. In cele 3200 de ore pe care le-am petrecut aici, mai mereu, am facut parte din factiuni in care am ales sa pun roleplay-ul pe primul loc si sa las "counter strike"-ul deoparte. 
  • Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut! Ma numesc Rares, sunt clasa a XII-a pe stiinte sociale, imi place sa ma joc football si sa ma joc pe pc. Am o experienta vasta plina de amintiri si lucruri din care am invatat multe lucruri pe comunitatea FPlayT jucandu-ma din 2021. Sunt o fire sociabila si deschisa, seriozitatea ma defineste si totodata empatia cand este cazul. Stiu sa ma impun cand este nevoie si doresc sa ajut comunitatea mea de suflet, din nou, ca membru Staff. Nu sunt o fire razbunatoare, stiu sa imi asum actiuniile pe care aleg sa le fac si sunt constient de greutatea lor, fiind o persoana iertatoare cu persoanele ce merita acest lucru si un bun indrumator. 
  • Informatii de pe joc:

• Numele din joc (Buletin): Radu Cappone
  • Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Cappone
  • Ore jucate pe server: 3247
  • De cat timp jucati pe server: 2021 
  • Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6 ore
  • Sanctiuni anterioare pe server: 2 warn-uri, 2 ban-uri
  • ID-ul din joc: 13728
  • Averea detinuta in joc: 7.000.000$-8.000.000$ 
  • Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu
  • Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):  Nu
  • Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obtine aceasta functie, as petrece si mai mult timp si as incerca sa rezolv pe cat de multe probleme se poate, probleme pe care jucatorii din comunitatea FplayT le au. M-as asigura ca regulamentul este respectat iar ambele parti au parte de un roleplay satisfacator, sanctionand trisatul si promovand onestitatea si cinstea. 
  • Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER:  Un helper se ocupa cu gestionarea jucatorilor, respectiv asistarea lor la probleme, se asigura ca totul decurge cum trebuie si toata lumea primeste o experienta placuta de joc, depisteaza playerii ce aleg sa nu se joace corect si folosesc ori programe ce le ofera avantaje, ori incalca regulamentul. Acesta rezolva problemele jucatorilor si ii indruma pe cei noi cu asistenta necesara pentru a le oferi o experienta pe cat mai de placuta se poate. 
  • Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da
  • Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da