Happyx Posted Wednesday at 09:24 AM Posted Wednesday at 09:24 AM INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Christian 1.2 Prenume: Thomas 1.3 Sex: masculin 1.4 Vârsta: 29 1.5 Înălțime:1.87 1.6 Greutate:73 1.7 Naționalitate: roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 495-6368 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: da, limba engleza avansat INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Spital 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Acceptat, dar am refuzat deoarece vreau sa intru in PD. 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Mechanic Benny's Service ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Încă din copilărie am fost motivat de principii solide și am dezvoltat o atitudine fermă împotriva corupției. Mi-am dedicat constant timpul și efortul pentru promovarea integrității și a respectării legii. Am fost format într-un spirit al corectitudinii și sunt determinat să contribui activ la prevenirea și combaterea corupției, a traficului de substanțe ilegale și a oricăror fapte care încalcă legea. Îmi doresc să îmi desfășor activitatea în cadrul Poliției, unde pot aduce un aport real societății prin profesionalism și disciplină. Nu mă opresc la obiective minime: urmăresc dezvoltarea continuă și performanța, fiind pregătit să depun constant peste 100% pentru a deveni un agent exemplar. Pentru mine nu există compromisuri între bine și rău: respectarea legii este standardul absolut. Mă definesc prin integritate, perseverență și dorința de a excela în orice rol pe care îl asum. Sunt o persoană perseverentă și motivată, care nu renunță în fața obstacolelor. Chiar dacă aș fi respins sau nu aș promova un test, îmi asum să continui pregătirea și să revin mai puternic, până când ating nivelul necesar. Determinarea mea este constantă, iar obiectivul meu este să devin un agent exemplar. Îmi doresc ca numele meu să fie asociat cu profesionalismul, integritatea și excelența în activitatea pe care o desfășor. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): În primul rând, nu urmăresc să ies în evidență prin vorbe, ci prin modul în care îmi fac treaba. Prefer să îmi asum responsabilitățile cu discreție și seriozitate, fiind convins că rezultatele sunt cele care contează cu adevărat. În al doilea rând, mă caracterizează flexibilitatea și capacitatea de adaptare la diverse situații. Sunt disponibil să sprijin echipa ori de câte ori este nevoie și mă adaptez rapid cerințelor mediului de lucru. Consider că ceea ce mă diferențiază de alți candidați este tocmai modul constant și dedicat în care acționez. Nu mă bazez pe declarații, ci pe fapte, iar modul în care îmi îndeplinesc sarcinile reflectă cel mai bine profesionalismul meu. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Cristian 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 29 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Constanta 5.4 De când vă jucați GTA V? : 1 an 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 2 luni 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 126 5.7 Ce ID aveti in joc? : 92560 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da/Nu - DA 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da/Nu - DA 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da/Nu - DA 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da/Nu - DA 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : da 5.14 Alte informații : Lucrez in domeniu
Happyx Posted Wednesday at 10:04 AM Author Posted Wednesday at 10:04 AM UPDATE INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Christian 1.2 Prenume: Thomas 1.3 Sex: masculin 1.4 Vârsta: 29 1.5 Înălțime:1.87 1.6 Greutate:73 1.7 Naționalitate: roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 495-6368 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: da, limba engleza avansat INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: da 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Respins la testare 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Spital, PD 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Acceptat, dar am refuzat deoarece vreau sa intru in PD. Acceptat la PD, dar am picat la primul test. 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Mechanic Benny's Service ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Încă din copilărie am fost motivat de principii solide și am dezvoltat o atitudine fermă împotriva corupției. Mi-am dedicat constant timpul și efortul pentru promovarea integrității și a respectării legii. Am fost format într-un spirit al corectitudinii și sunt determinat să contribui activ la prevenirea și combaterea corupției, a traficului de substanțe ilegale și a oricăror fapte care încalcă legea. Îmi doresc să îmi desfășor activitatea în cadrul Poliției, unde pot aduce un aport real societății prin profesionalism și disciplină. Nu mă opresc la obiective minime: urmăresc dezvoltarea continuă și performanța, fiind pregătit să depun constant peste 100% pentru a deveni un agent exemplar. Pentru mine nu există compromisuri între bine și rău: respectarea legii este standardul absolut. Mă definesc prin integritate, perseverență și dorința de a excela în orice rol pe care îl asum. Sunt o persoană perseverentă și motivată, care nu renunță în fața obstacolelor. Chiar dacă aș fi respins sau nu aș promova un test, îmi asum să continui pregătirea și să revin mai puternic, până când ating nivelul necesar. Determinarea mea este constantă, iar obiectivul meu este să devin un agent exemplar. Îmi doresc ca numele meu să fie asociat cu profesionalismul, integritatea și excelența în activitatea pe care o desfășor. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): În primul rând, nu urmăresc să ies în evidență prin vorbe, ci prin modul în care îmi fac treaba. Prefer să îmi asum responsabilitățile cu discreție și seriozitate, fiind convins că rezultatele sunt cele care contează cu adevărat. În al doilea rând, mă caracterizează flexibilitatea și capacitatea de adaptare la diverse situații. Sunt disponibil să sprijin echipa ori de câte ori este nevoie și mă adaptez rapid cerințelor mediului de lucru. Consider că ceea ce mă diferențiază de alți candidați este tocmai modul constant și dedicat în care acționez. Nu mă bazez pe declarații, ci pe fapte, iar modul în care îmi îndeplinesc sarcinile reflectă cel mai bine profesionalismul meu. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Cristian 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 29 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Constanta 5.4 De când vă jucați GTA V? : 1 an 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 2 luni 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 126 5.7 Ce ID aveti in joc? : 92560 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da/Nu - DA 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da/Nu - DA 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da/Nu - DA 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da/Nu - DA 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : da 5.14 Alte informații : Lucrez in domeniu
Nea Gabi Posted Wednesday at 08:48 PM Posted Wednesday at 08:48 PM ACCEPTAT Urmatorul pas este sa mergeti la Penitenciarul Sandy Shores pentru a sustine testele. -In caz ca nu sunt Agenti-paza-sefi faceti un apel la politie ! -Atentie mare sa nu aveti cazier activ ! -Aveti la dispozitie 48 de ore in caz contrar este anulata! Ofera un like daca doresti acestei postari daca ai luat la acunostiinta regulile de mai sus 02/13.2025 Comisar Nea Gabi
Recommended Posts