bogdannn.123 Posted June 13 Posted June 13 INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Naghiu 1.2 Prenume: Bogdan 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 18 1.5 Înălțime: 1,79 cm 1.6 Greutate: 65kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 504-2031 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Los Santos Towing?: nu am 2.5 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: da 2.6 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: da INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Los Santos Towing?: nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: nu am trimis 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: nu am trimis 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: am lucrat intr un salon de tatuaje ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături departamentului Los Santos Towing? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc să mă alătur departamentului Los Santos Towing deoarece consider că este o meserie potrivită pentru mine. Îmi place să conduc, să lucrez pe teren și să ajut la rezolvarea problemelor care apar în trafic. De multe ori am observat vehicule abandonate sau avariate care încurcă circulația, iar eu vreau să contribui la menținerea ordinii pe străzile din Los Santos. Sunt o persoană calmă, responsabilă și respectuoasă, capabilă să comunic cu cetățenii și să lucrez alături de colegi. Consider că pot reprezenta departamentul într-un mod serios și sunt pregătit să îmi îndeplinesc atribuțiile corect, indiferent de situație. În plus, îmi doresc să îmi dezvolt experiența și să mă implic activ în viața orașului prin această funcție. Ce te diferențiază de ceilalți candidați? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Mă diferențiez de ceilalți candidați prin atitudinea mea și prin modul în care tratez responsabilitățile pe care le am. Sunt o persoană calmă, răbdătoare și nu renunț ușor atunci când întâmpin dificultăți. Îmi place să învăț din experiențele mele și să mă perfecționez constant. De asemenea, respect oamenii din jur și încerc să mențin o comunicare bună în orice situație. Consider că seriozitatea, disciplina și dorința de a mă implica sunt calități care mă ajută să ies în evidență și să câștig încrederea celor cu care colaborez. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Bogdan 5.2 Vârsta (Minim 14 ani OBLIGATORIU) : 16 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 2-3 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : cateva sap 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 15 ore) : 21 5.7 Ce ID aveti in joc? : 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in LST trebuie sa stau cel putin 2 saptamani?: Da/Nu da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in LST trebuie sa stau cel putin 2 ore pe zi?: Da/Nu da 5.10 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 risc ban provizoriu?: Da/Nu da 5.11 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : da 5.12 Alte informații : nu
Gigel Pistol Posted June 13 Posted June 13 Departamentul de Resurse Umane - Los Santos Towing Buna ziua, Dorim sa va informam ca ati fost ACCEPTAT. Urmatorul pas este sa ne contactati, in termen de 7 zile, pe aplicatia Servicii si Categoria Mecanici de pe telefonul dumneavoastra. Luati legatura cu orice mecanic care va va redirectiona catre un Tester si veti putea programa cand sa dati testele. Asigurati-va ca aveti cu dumneavoastra buletinul, permisul de conducere categoria B, licenta de tractari valabila si o fotografie cu cazierul dumneavoastra, dovedind ca acesta este curat. Pentru orice detalii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon: 894-4571 Cu respect, Directorul Departamentului Los Santos Towing Gigel Pistol
Recommended Posts