Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele real:Alin Stefan
Varsta reala:27 ani 
Orasul unde traiti:Slatina,Olt
Cu ce va ocupati: Student
Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Ma joc pe server de aproximativ de doi ani si 8 luni si consider ca am destula experienta pentru a ajuta comunitatea si as vrea sa am experiente noi.
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Sunt o persoana calma,petrec destul de mult timp pe aceasta comunitate, imi plac activitatile in echipa si cel mai important respect atata timp cat sunt respectat. 

Informatii de pe joc:

Numele din joc (Buletin):Titi Conserva 
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Titel
Ore jucate pe server:2156
De cat timp jucati pe server: 2 ani si 8 luni
Cat timp acordati serverului pe zi:3-4 ore in functie de zile 
Sanctiuni anterioare pe server: un warn pentru actiune ilegala in zona publica
ID-ul din joc:43223
Averea detinuta in joc: un pegassi osiris
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:nu cred ca as face ceva diferit fata de restul dar as ajuta cat de bine as putea pentru respectarea regulamentului si as ajuta jucatorii cand ar avea nevoie de ajutor.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ajutarea playeriilor care intampina probleme si indrumarea lor  pentru a crea un roleplay cat mai calitativ
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da

• Create New...

Important Information

Terms of Use