Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMAȚII GENERALE [1.0]

• 1.1 Nume: Octavio
  • 1.2 Prenume: Cicerus
  • 1.3 Sex: Masculin 
  • 1.4 Vârsta: 25
  • 1.5 Înălțime: 1.8m
  • 1.6 Greutate: 76kg
  • 1.7 Naționalitate: Romana
  • 1.8 Adresă: Los Santos
  • 1.9 Număr de telefon: 167-3844

INFORMAȚII LEGALE [2.0]

• 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da.
  • 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu.
  • 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu.
  • 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: - 
  • 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu am fost arestat pentru crime.
  • 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da, pentru infractiuni in trafic si codul muncii.
  • 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu.
  • 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Am primit amenzi pentru folii pe geamuri si neoane instalate sub autovehiculul rutier.
  • 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da.
  • 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da, a fost suspendat de 2 ori pentru depasirea limitei de viteza.
  • 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da, sunt capabil de a face asta.
  • 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Vorbesc foarte bine limba engleza, spaniola si franceza. 

INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0]

• 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: Da.
  • 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Admis, nu mai stiu diviziunea de recrutare si daca am sustinut testele sau nu, acest lucru intamplandu-se acum 3-4 ani.
  • 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu.
  • 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 
  • 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Prin 2024 am muncit la un magazin de arme. Ocupatia mea principala din prezent este pilotajul aeronavelor comerciale.

ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0]

• De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Imi doresc sa ma alatur acestui departament deoarece datorita muncii mele continue am ajuns sa-mi indeplinesc toate dorintele pe partea financiara, dar mai putin pe partea sufleteasca. Imi doresc sa ajut si sa indrum oamenii in a fi mai sanatosi si mai buni cu ei insisi. De asemenea, doresc sa cunosc persoane noi si sa formez legaturi stranse cu viitori colegi ai acestui departament si sa ne intelegem si in afara programului de munca.
  • Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt un om experimentat in viata, trecut prin foarte multe lucruri atat rele cat si bune, din care am avut de castigat experienta necesara pentru a practica aceasta meserie. Am suflet mare si ajut cu tot dragul pe oricine imi iese in cale si are nevoie de mine. Imi doresc sa evoluez cat mai mult si ajung cat mai sus, de asta depun munca necesara pentru a-mi atinge toate obiectivele.

(( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] ))

• 4.1 Prenume: Darius
  • 4.2 Vârsta: 24
  • 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Cluj-Napoca
  • 4.4 De când vă jucați GTA V?: De cand s-a lansat.
  • 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: Ma joc pe acest server de foarte mult timp, dar cu cateva pauze, nu mai stiu exact cand m-am apucat, dar id-ul meu reflecta cativa ani buni.
  • 4.6 Cate ore aveti pe server?:  In acest moment am jucat aproximativ 600 de ore.
  • 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 4756
  • 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Depinde de zi si de timpul meu liber, pot sa acord intre 2 si 4 ore pe zi, daca sunt liber aceste ore se pot extinde.
  • 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: Am cateva sanctiuni de cand m-am apucat si era serverul mai la inceput, eu fiind putin mai nedezvoltat mental fata de cum sunt acum si nu respectam in totalitate regulamentul serverului. Sanctiuni precum condus non-rp, actiuni ilegale in zone publice (doar tentative esuate de jefuit). Insa acum nu mai am nicio sanctiune recenta si sunt o persoana foarte matura si civilizata. 
  • 5.0 Alte informații: Sunt student la medicina generala in anul 3 in cadrul UMF Cluj-Napoca si mi-ar placea foarte mult sa pun in practica si in acest joc ceea ce am invatat pana acum pe parcursul meu profesional. Cred ca m-as distra de minune si as avea un vocabular foarte bine dezvoltat aferent acestui roleplay.
Posted

BIROUL DE RESURSE UMANE - Spitalul Eclipse Medical Tower

Buna ziua,

Dorim să vă aducem la cunoștință că CV-ul dumneavoastră a fost analizat de către specialiștii noștri din cadrul departamentului de resurse umane rezultatul fiind unul pozitiv, astfel ați fost declarat ADMIS!

Pe această cale vă felicităm și dorim să faceți parte din echipa Spitalului Eclipse Medical Tower!

Pentru a începe procesul de admitere vă rugăm să vă prezentați în termen de 7 zile la spital și să luați legătura cu unul din instructorii disponibili.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați: Antonio02#4424

[INFO] Spitalul General - Regulament si Informatii - Spitalul General - FplayT.RO

Cu respect,

Director Adjunct - Antonio Shades