Jump to content
×
×
  • Create New...

▶️ REGULAMENT - Jafuri Magazine / Banci ?


Carlito
 Share

Recommended Posts

dOAHDH8.jpg

IRQYDDd.png
Regulament - Jafuri Magazine / Banci


In momentul in care vreti sa

JEFUITI o BANCA MAGAZIN trebuie sa respectati urmatoarele reguli:


  • Pentru a da un jaf de BANCA trebuie sa fie minim 4 maxim 22 persoane inarmate! ( Nu trebuie anuntata Politia OOC! ) + dreptul de a folosii C4 pe strazile de la banca. ( ATENTIE! Nu aveti voie sa folositi acele C4-uri pe usile de la banca sau pe cladiri! )

EXPLICATIE:  Ideea cu numarul ales este in felul urmator, de obicei in astfel de situatii clar nu pot fii mai putin de 4 persoane pentru ca din start sansele sunt extrem de scazute, iar nici mai mult de 22 ca deja acolo dintr-o situatie Roleplay ar fii o situatie mai mult de Deathmatch pur.


  • Pentru a da un jaf la MAGAZIN trebuie sa fie minim o PERSOANA maxim PATRU! ( Nu trebuie anuntata Politia OOC! )

EXPLICATIE: In realitate la o spargere de magazin de colt nu o sa vezi sa iti vina 10 persoane sa fure un magazin mic, sau daca e sa se intample cazurile sunt extrem de rare.


  • Pentru a da un jaf la BIJUTERIE trebuie sa fie minim o 4 maxim 14 persoane inarmate! ( Nu trebuie anuntata Politia OOC! )

EXPLICATIE: In realitate la o spargere de bijuterie nu o sa vezi sa fie un numar mare deoarece apar mai multe probleme, stiind mai multa lume de o infractiune exista riscul daca unul se sparge cad toti, plus ca este si foarte grea coordonarea pentru un numar ridicat de persoane.


  • Este INTERZIS sa blocati intrarea bancii, bijuteriei sau magazinului cu o masina! [ CLICK AICI ]

EXPLICATIE: Pratic daca blocati intrarea bancii/magazinului/bijuteriei cu o masina va blocati si pe voi, ceea ce este Fail-RP.


  • Este INTERZIS luarea de ostatic.

EXPLICATIE: Aceasta regula a fost pusa deoarece in ultima perioada au fost foarte multe certuri pe tema asta intre politie si spargator. Asa ca daca spargatorii omoara toti politistii si castiga batalia pot pleca linistiti cu banii, daca nu ajung la inchisoare. 


 

  • Like 24
Link to comment
Share on other sites

  • Carlito featured, unfeatured and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share