Beea 30 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) Informatii din viata reala: Numele real: Beatrice Varsta reala: 25 Orasul unde traiti: Cluj Cu ce va ocupati: Game Tester Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: DA De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider ca merit aceasta functie deoarece atat activitatea mea cat si comportamentul meu este unul drept pentru aceasta functie, sunt o persoana dedicata careia ii place sa urmeze regulile, invat foarte repede demersurile si stiu sa ma comport cu persoanele dificile. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Hey sunt Beea ,lucrez de acasa in mare parte si deobicei cand o fac sunt si pe server, cred ca fac parte din aceasta comunitate de 5 ani de zile , si in mare parte am incercat sa ajut comunitatea cu tot ce am putut in orice context . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Luna Odette Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Beea Ore jucate pe server: ore pe cont : 3800 ,pe caracter : 1700 De cat timp jucati pe server: 5 ANI Cat timp acordati serverului pe zi: Min 4 ore si mai ales seara. Sanctiuni anterioare pe server: NU ID-ul din joc: 16172 Averea detinuta in joc: 15.5 mil Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: NU Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As fi mai des pe tickete , desigur mi-as dedica timul sa explic oamenilor noi regulile si cum sa faca roleplay ,si as incerca sa rezolv fiecare ticket cu un effect pozitiv. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolva problemelor/nelamuririlor/intrebarile jucatorilor de pe server atat vechi cat si cei noi , se ocupa cu ticketele in game/discord si acorda sanctiuni daca este nevoie sau ofera indrumare la ticketele precizate. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:da Edited June 19, 2023 by Beea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito 855 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 CERERE ACCEPTATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts