Jump to content
  • Create New...

[ HELPER ] Cristian BriceaG [ BriceaG / ID: 34717 ]

Recommended Posts

Informatii din viata reala:

• Numele real: Chirita Cristian-Marian
  • Varsta reala: 32
  • Orasul unde traiti: Ballymena (Irlanda de Nord)
  • Cu ce va ocupati: Intr-un depozit operator forklift
  • Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:da
  • Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da sunt de parere ca stiu regulamentul server-ului , cat si regulile nescrise
  • De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Din experienta acumulata pe server sa pot sa ajut playerii noi, fac asta si acum IC cand este nevoie sau cand sunt intrebat cate ceva .
  • Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Persoana calma, atat timp cat nu sunt deranjat nu deranjez nici eu la randul meu pe nimeni. Deciziile le iau doar rational nu bazate pe emotii, imi place sa glumesc mai tot timpul daca am cu cine, pasionat de gaming/tot ce tine de calculatoare .

Informatii de pe joc:

• Numele din joc (Buletin): Cristian BriceaG
  • Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): briceaGG
  • Ore jucate pe server: 2480
  • De cat timp jucati pe server: 2 ani cred  am jucat prima data vreo 300 ore am facut o pauza de 2 3 luni apoi m-am reapucat si uite-ma aici 
  • Cat timp acordati serverului pe zi: 2 3 ore in timpul saptamanii in weekend mult mai mult
  • Sanctiuni anterioare pe server: 1 warn 3 banuri la activ
  • ID-ul din joc: 34717
  • Averea detinuta in joc: 2 mil in banca si in rest arme 
  • Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu
  • Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut niciodata
  • Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Diferit nu as face nimic, sunt de parere ca toti care ocupa aceasta functie isi fac treaba exemplar, as incerca doar sa aplanez posibilele conflicte intre playeri sa le explic unde au gresit pentru a nu mai repeta aceleasi greseli, indrumarea playerilor noi spre un comportament adecvat unui server de Advanced-Roleplay
  • Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolvarea problemelor care le intampina  un player nou pe server, sau in cazul unor nerespectari ale regulamentului sa ia cea mai buna decizie pentru desfasurarea in regula a activitatilor oamenilor de pe server, un comportament exemplar la tickete cat si pe server in general. Avand functia de helper reprezinti comunitatea .
  • Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA
  • Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA
Edited by briceaGG