AdyFDM 0 Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Informatii din viata reala: Numele real: Adrian Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Rosiori de Vede Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Desigur Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Deoarece imi face placere sa ajut oamenii care au nelamuriri/probleme, sa ii indrum catre un roleplay mai bun, am destul de mult timp liber si-mi face placere sa joc pe server-ul vostru. Intr-adevar, nu sunt un membru foarte vechi pe aceasta comunitate, sunt de aproximativ 1 an, dar am dobandit destul de multe cunostinte fiind activ. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Salut , ma numesc Adrian am 16 ani si sunt din orasul Rosiori de Vede , sunt o persoana foarte calma cu cei 7 ani de acasa careia ii place sa socializez cu lumea si sa ajut oamenii care au nevoie , in timpul liber il petrec pe fivem si pe afara cu prietenii mei . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Adrian Cosmin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Ady._.FDM Ore jucate pe server: 350 De cat timp jucati pe server: 1 an cu pauze Cat timp acordati serverului pe zi: 2-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Meta (eram pe un dis unde au facut niste baieti meta iar eu nu am fost atent si nu am reclamat) ID-ul din joc:9928 Averea detinuta in joc: 100k-150 Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: fara prietenii / favorizari ! Regulamentul este strict ! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: cu rezolvarea ticketelor pe discord cat si pe joc , cu informatiile de care au playerii nevoie Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyFDM 0 Posted September 21, 2023 Author Share Posted September 21, 2023 La avere am uitat sa pun si: m5 vip/ chiron vip Link to comment Share on other sites More sharing options...
raress 0 Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 +REP Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeoDavid 1 Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 15 hours ago, AdyFDM said: La avere am uitat sa pun si: m5 vip/ chiron vip Ai putine ore si nu o sa te accepte, dar mult noroc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdyFDM 0 Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 500 ore* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 112 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts