Es0Man 0 Posted September 24 Share Posted September 24 Informatii din viata reala: Numele real: Mihai Constantin Varsta reala: 17 ani fac 18 in 5 luni Orasul unde traiti: Buzau Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Desigur De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece sunt o fire intelegatoare care invata repede si poate depune mult timp si efort ca staff pe acest server Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Buna ziua numele meu este Mihai, am varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Buzau. Pot sa ma descriu ca o persoana care ramane calma in situatii dificile, care se acomodeaza foarte repede in colective noi si dornica de a invata lucruri noi. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Ferrero Colombo Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Es0 Ore jucate pe server: 1055 De cat timp jucati pe server: Din ianuarie 2022 Cat timp acordati serverului pe zi: 4-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Am avut doua warnuri unul luat acum un an pentru nonfear si unu luat acum 5 luni pentru PG ID-ul din joc: 49394 Averea detinuta in joc: In prezent am o avere in valoare de aproximativ 2milioane. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, niciodata n am optat sa fiu o fire toxica. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obtine aceasta functie nu consider ca as face nimic diferit deoarece sistemul actual este unul foarte bun, dar daca ar fi sa raspund concret la intrebare as incerca sa propun noi reguli si sistem pentru a imbunatatii roleplay-ul pe acest server. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Consider ca ocupatia unui Helper este de a ajuta oamenii prin explicarea problemelor avute, indrumarea jucatorilor noi pentru a-si incepe o cariera pe acest server, rezolvarea reclamatiilor si a ticketelor de tot felul si reclamarea tuturor bug-urilor. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 105 Posted November 21 Share Posted November 21 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts