Sir Shield 2 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Numele real:Vlad Răzvan Marian Varsta reala:31 Orasul unde traiti:Ludwigshafen Cu ce va ocupati:Mecanic auto Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:DA Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Cred ca da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Sunt o persoana matura cu destul de multă experiența pe aceasta comunitate care in cele 2200 ore nu a acumulat nici o sancțiune inafara de un ban la cerere Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Ma numesc Vlad Răzvan sunt născut in Sibiu și sunt de 9 ani de zile plecat din țara,sunt o persoana foarte calma și îmi place sa îmi petrec timpul liber in fata calculatorului Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Sir Shield Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Sir Shield Ore jucate pe server:2200 De cat timp jucati pe server:2 ani Cat timp acordati serverului pe zi:4/8 ore câte odată chiar mai mult Sanctiuni anterioare pe server:DA un ban la cerere ID-ul din joc:14138 Averea detinuta in joc:2500000 Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:NU Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):NU Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As acorda mai mult timp pe partea staff din cauza ca se așteaptă câte odată foarte mult timp pentru un ticket Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ajuta persoanele care au probleme sau care au o nelămurire și nu neaparat prin sancțiuni ci prin a explica ce este și ce nu este ok Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:DA Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 112 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts