Jump to content
×
×
  • Create New...

[ HELPER ] Charles Trager [ AZEY / ID:5140 ]


AZEY1337
 Share

Recommended Posts

Informatii din viata reala:

 

  • Numele real: Marangoci Andrei.
  • Varsta reala: 20 -> 21 de ani. (1990805)
  • Orasul unde traiti: Trăiesc în orașul Constanța.
  • Cu ce va ocupati: Sunt angajat în cadrul unei stații de alimentare cu combustibil.
  • Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da sunt de acord și-mi dau cuvântul meu de onoare că nu voi face diferențe și că voi fi imparțial.
  • Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Pot spune că din experiențele trăite pe acest server am învățat multe și regulamentul, deci eu consider că da, îl știu la perfecție.
  • De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred că merit această funcție deoarece sunt o persoană foarte devotată, un om implicat care duce treaba până la capăt, activitatea mea pe care am dovedito și prin care am învățat demersurile acestui server mă va ajuta să fiu cât mai bun, să ofer răspunsuri cât mai precise și corecte. Un alt motiv pentru care consider că aș merita această funcție sunt cei 7 ani de acasă pe care nu-i uit atunci când intru / ies dintr-o încăpere lăsând un loc de "Bună ziua!". Un alt motiv pentru care aș merita această funcție ar fi modul meu de operare și gestionare a timpului contra cronometru astfel încât să am timp de tickete dar și de RP.
  • Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut, numele meu este Marangoci Andrei având vârsta de 20 spre 21 de ani imediat împlinindu-i pe data de 5 August, sunt din Constanța, un oraș frumos, primitor, cald și plin de surprize. Să vă spun despre mine acum, pasiunea mea este gaming-ul datând cu data de 2007 - 2008 când jucam FIFA 07 pe PC și a început să mă prindă această pasiune iar într-un final implicându-mă din ce în ce mai mult am ajuns să mă joc FiveM. Sunt un om cu capul pe umeri, o persoană de încredere și un om altruist, pot spune că dețin cei 7 ani de acasă pe care i-am obținut prin învățăturile mamei mele și totodată învățând că mereu trebuie să fie loc de un "bună ziua" indiferent de situație. Prietenii m-ar descrie o persoană implicată și devotată care este întotdeauna acolo și ajută mai mereu.

 

Informatii de pe joc:

 

  • Numele din joc (Buletin): Charles Trager
  • Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): AZEY.
  • Ore jucate pe server: 516
  • De cat timp jucati pe server: Joc de pe data de 15 / 16 Aprilie 2020.
  • Cat timp acordati serverului pe zi: Pot acorda zilnic 6 / 7 / 8 ore în medie un factor ar fi programul meu de muncă care influențează aceste ore pe baza oboselii / treburilor pe care trebuie să le fac.
  • Sanctiuni anterioare pe server: Un singur WARN scos din cauza prostiei mele.
  • ID-ul din joc: 5140
  • Averea detinuta in joc: Cum o spun mereu dețin ceva mărci de mașini bengoase însă adevărata valoare și avere pe care o dețin în joc sunt gang-ul și prietenii mei.
  • Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Din câte știu eu, nu, nu cred așa ceva. Când a fost loc de ajutat am ajutat, am respectat și am salutat deci eu consider că nu am o reputație proastă pe joc.
  • Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, aici  nici nu se pune problema.
  • Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Dacă aș obține această funcție nu aș face nimic deosebit doar m-aș implica mult mai tare pe baza ticketelor explicând playerilor regulile și să le înțeleagă pe acestea aducând un + totodată comunității.
  • Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: HELPER-ul se ocupă cu ticketele jucătorilor noi / vechi care au nevoie de ajutor în cazul în care se produce un FAIL RP sau în cazul în care nu au destule informații pentru a putea realiza un RP HARD. Un HELPER ar trebui să aibă un vocabular cât mai dezvoltat pentru a putea oferii informații cât mai folositoare și pentru purtarea unei conversații pe care trebuie să o ducă la capăt.
  • Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am această posibilitate.
  • Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da sunt da acord cu asta!
Link to comment
Share on other sites

Mie mi se pare ca se implica foarte mult in a ajuta acest server chiar daca nu are un grad de staff,întotdeauna le raspunde incepatorilor pe chat le da sfaturi.Este foarte activ pe server,face un roleplay bun.Si ceea ce conteaza este ca are o mentalitate super buna.Ma refer la faptul ca stie cand trebuie facuta o gluma si cand trebuie sa fie serios.Eu chiar cred ca azey merita o sansa in staff,nu cred ca o sa va dezamăgească chiar deloc.Bafta azey.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

+Rep, chiar daca ne-am mai ciondanit noi pe support dupa ceva rp-uri, esti o persoana care considera ca onoarea este cel mai de pret lucru! (Dupa cum te-am vazut)
Bafta pentru a intra in staff!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

-Rep 
Nu stie sa faca diferenta intre OOC si IC, a dat singur dovada de ura OOC pe care o transmite in IC. 

Edited by xes
Link to comment
Share on other sites

-rep
in mare parte sunt de parere cu xes 100% deoarece are foarte mare dreptate. Nu face diferenta dintre IC si OOC, si transforma toata ura ooc in IC. 

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Diopu said:

-Rep invata sa te controlezi cu ura OOC in IC

 

3 hours ago, Nicolas Marian said:

Contra - Observ nivelul de seriozitate pe care il are zi de zi pe server.

 

3 hours ago, Gaboru said:

-rep
in mare parte sunt de parere cu xes 100% deoarece are foarte mare dreptate. Nu face diferenta dintre IC si OOC, si transforma toata ura ooc in IC. 

 

 

3 hours ago, xes said:

-Rep 
Nu stie sa faca diferenta intre OOC si IC, a dat singur dovada de ura OOC pe care o transmite in IC. 

Îmi pare rău să citesc aceste comentarii însă nu este ură OOC + că fac diferența dintre IC / OOC
Am spus ceea ce gândeam în -rep ei, strict părerea mea.
Nu vă dau quote pentru a da cu hate / face post hunt
Poate vă schimbați părerea despre mine. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share