Jeffer 0 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Aplicatie ( Curriculum Vitae (CV) ) INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Nume: Nicolescu 1.2 Prenume: Marian 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 27 1.5 Înălțime: 1.88 1.6 Greutate: 75 kilograme 1.7 Naționalitate: Romana 1.8 Adresă: Momentan locuiesc cu chirie . 1.9 Număr de telefon: 138-1552 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: Da, deoarece un om care din pacate sufera de o afectiune cronica / fizica nu poate da aceelasi randament ca o persoana care este clinic sanatoasa. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Nu. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da. 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Desigur. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da, stiu sa vorbesc foarte fluent limba engleza cat si limba franceza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: Nu. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Sofer de autobuz si Miner. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos deoarece vreau sa imi utilizez la capacitate maxima cunostiintele dobandite din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Los Santos, unde am reusit sa promovez examenul de licenta cu nota 8.34. Un al doilea argument este reprezentat de faptul ca doresc sa ajut cetatenii aflati in primejdie din acest oras, sa cunosc oameni noi, dar sa imi pot castiga un trai mai mult decat decent prin metode legale. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): In primul rand deoarece am studiile necesare acestui domeniu, sunt o persoana carismatica careia ii place sa se implice suta la suta in tot ce ii starneste interesul, plus ca pentru mine, intrarea in Departamentul Medical Los Santos ar insemna o bucurie imensa pentru mine intrucat de mic copil am visat ca intr-o buna zi sa ajung un medic de succes. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Mihai 4.2 Vârsta: 17 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Ploiesti 4.4 De când vă jucați GTA V?: 2 ani. 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: Ma joc pe FplayT de aproximativ o luna, dar nu am avut o activitate extraordinar de mare deoarece a fost perioada concediilor. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 15 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 9610 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Acord in medie, 3-4 ore pe zi. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: Nu am sanctiuni. 5.0 Alte informații: Multumesc pentru timpul acordat. (( INFORMATII LEGATE DE APLICATII: )) CV'ul se copiaza de mai sus, iar dupa ce il completati il trimiteti printr-un topic nou cu TITLUL: [CV] Nume Prenume [ID]. Daca nu se respecta titlul si modeul CV'ului o sa fie automat respins! Dupa ce ati trimis CV'ul trebuie sa asteptati pana cand primiti un raspuns! [Poate dura si 5-7 zile pana primiti un raspuns] Fiti foarte atenti la CV'ul de mai sus! Odata ce l-ati trimis nu o sa mai aveti a 2-a sansa decat la urmatoarea sesiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d22tny 30 Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 In Character (IC): Domnule Marian Nicolescu, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul Medical din Los Santos. Urmatorul pas important va fi testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvi gradul de Asistent Medical! Data: 09/09/2020 Semnatura: Tony Cazaciuc Out of Character (OOC): Urmatorul pas care trebuie de facut este sa lasati un mesaj pe Discord catre (Tony#4005) pentru urmatoarele detalii. Aveti la dispozitie 24h sa lasati acel mesaj pe discord daca nu o sa fiti respins automat. Nu uitati sa va pregatiti deoarece o sa fiti supus la anumite teste din Regulamentul Medicilor si Regulamentul Server-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts