GRAMI 0 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 (edited) INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Grami 1.2 Prenume: Catalin 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 27 1.5 Înălțime: 1.87 1.6 Greutate: 80 1.7 Naționalitate: Los Santos 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 851-3988 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu , nu am facut niciodata 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da , deoarece am intrecut limita de viteza acum mult timp . 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da , vorbesc engleza fluent , stiu si cateva cuvinte in germana . INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am fost mecanic , acum sunt pescar , ma duc acolo in timpul liber . ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): As dori sa intru in Departamentul de politie deoarece cu ajutorul meu si al colegilor mei putem opri orice ilegalitate facuta in acest oras . Doresc ca nimeni sa nu mai ia politia in deradere . De acum 6 luni ma duc in fiecare weekend la poligon si incerc sa imi imbunatatesc tinta . Vreau sa asigur fiecarui cetatean siguranta necesara si cu ajutorul colegilor sa putem restauri pacea in acest oras . Trag bine cu orice fel de arma , atat calibru mic cat si calibru mare , pe langa asta , sunt un sofer bun , stiind sa urmaresc pe cineva fara sa il scap . Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Stiu sa ascult de colegi atunci cand este nevoie , ma pot coordona foarte usor si respect pe cine ma respecta . In general sunt calm , dar daca cineva face o gafa ma enervez . Am incredere in colegii mei , dar daca cineva ma va minti , imi va pierde increderea definitiv . Intru foarte des in oras , astfel fiind si activ . Din moment ce voi intra in acest departament , nimeni nu ma va influenta in mod negativ. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume :Catalin 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 15 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Dr. Tr. Severin 5.4 De când vă jucați GTA V? : 7 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : M-am jucat acum mult timp cand actiunea se petrecea in paleto , m-am lasat si m-am reapucat acum 4 luni 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 95 (stau intre 6-13 ore pe zi) 5.7 Ce ID aveti in joc? : 832 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Imi doresc foarte mult acest post deoarece imi plac actiunile din politie si m-am antrenat pentru scopul meu . Edited March 3, 2021 by GRAMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
radulungu 38 Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts