baroc 0 Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Baroc Alex Varsta reala: 29 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Producator muzical/ singer Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Sunt de acord! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit aceasta functie pentru ca doresc binele comunitatii , am timp sa ma implic ,am un trectut fara sanctiuni si imi doresc sa sa ajut aceasta comunitate cum pot mai bine ! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un tip matur , cu experienta in diferite situatii .Consider ca sunt un tip echilibrat si corect ! Sunt genul de persoana cu simntul umorului bine definit dar atunci cand este vorba de a face sau a discuta lucruri serioase ma implic in totalitate ! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Alvaro Barok Castellano Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): imBarok Ore jucate pe server: 217 De cat timp jucati pe server: 5-6 luni Cat timp acordati serverului pe zi: 6-10 ore Sanctiuni anterioare pe server: Nu am ID-ul din joc: 306 Averea detinuta in joc: Pachetul de masini emerald si 1 milion cash. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Ma voi implica cat mai mult in actiunile comunitatii serverului . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa de problemele serverului si de tichetele facute de jucatori ! Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da,sunt de acord ! Edited March 18, 2021 by baroc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TecuSMK 16 Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 +rep matur si activ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Sacrieru 0 Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 +rep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragovik 4 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 +rep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciuf 4 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 +rep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 93 Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 CERERE ACCEPTATA! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts